Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mit lennél képes feladni az...

Mit lennél képes feladni az életedben, ha ezen múlna, h továbbra is autóval járhass?

Figyelt kérdés
Folyamatosan emelkedik az üzemanyagár, egyre több embernek jelent luxust az autóval közlekedés. Mi nálad a határ? Lemondanál valamiről az autózás érdekében? Szórakozás? Drágább, de minőségibb élelmiszer? Új ruha? Valami más?
2023. nov. 3. 19:07
 1/7 anonim ***** válasza:
Inkább csak akkor mennék valahova autóval ha nagyon muszáj.
2023. nov. 3. 19:24
 2/7 anonim ***** válasza:

Erre azok tudnak leginkább válaszolni, akik jól keresnek, de indokolatlanul költenek is.

Jó magam egyedülállóként 290-310e nettó mellett használok egy autót, a növények és rágcsálók tartása a fő hobbim, sosem járok nyaralni, ruhát csak akkor veszek ha tudom is mivel hordani, telefont sem cserélgetek évente.

Kétlem hogy néha napján 2 doboz Edelweiss számítana bármit is a kiadásaimban, más szenvedélyem nincs.

2023. nov. 3. 19:59
 3/7 anonim ***** válasza:
Sok mindenről
2023. nov. 3. 20:08
 4/7 Koaxk Ábel ***** válasza:

Viszonylag jól keresek, többnyire kajára, ruhára és fölösleges dolgokra költök sok pénzt, amire igazából nincs is szükségem! Karácsony közeledtével pl a családomra vertem el előre relatíve sok pénzt, mert szeretek örömet okozni, azoknak akik fontosak nekem!

Barátnő az nincs, mert faxnak sem kell egy aranyásó..., ha meg pusztán külső alapján akar valaki ismerkedni, a mai világban már nem téma... de ez egy másik szomorú történet!

Szóval valószínűleg ebből vennék vissza!

Viszonylag sokat is fogyasztó benzines autóm van 12 liter városban, de átlagban is kb 10 liter.

De nagy átlagban napi kb 20km-et megyek így, végülis nem tétel az üzemanyag, viszont ilyen szinten lusta vagyok... szóval mondjuk úgy nekem az autó nyújtotta szabadság és kényelem egyfajta komfort zóna, ebből nehezen mozdulnék ki.

Nem vagyok gazdag, mielőtt valakinél kicsapnám a biztosítékot, csak egy relatíve jó szaktudású IT szakember, aki egyedül él!

2023. nov. 3. 21:14
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerencsére nekem nem kell feladnom semmit mert próbálom a pénzem jól beosztani. Nincs háziállatom, nem dohányzom, alkohol ritkán iszom, nem drogozom, nem veszek indokolatlanul drága semmit sem érő dolgokat, (minőségi ár arány számít nálam) se felesleges cuccokra sem költök így mindig marad pénzem arra hogy autózgassak.
2023. nov. 4. 09:42
 6/7 A kérdező kommentje:
#5 itt most olyanokra gondolok, h pl valaki eljár minden héten moziba, de ha választania kell, akkor inkább a kocsiba tankolja azt a pénzt is mozi helyett. Tehát lemond a szórakozásról az autózás javára. Ha valakinek telik mindenre, az szerencsés helyzet, én is így vagyok vele egy középső szintet nézve, de nagyon sok embernek tehert jelent havi 30-40-50 ezret tankolni.
2023. nov. 4. 12:53
 7/7 Koaxk Ábel ***** válasza:

Most ez nagyon lekezelőnek fog tűnni, de akinek már a tankolás problémát jelenthet, annak egyszerűen nem való autó!

Az ilyen ember lehet, hogy birtokol egy autót, de igazából reálisan nézve nem tudja fenntartani, vagy legalábbis napi használatra.

Oké, kigazdálkodja az üzemanyagot... és ha tönkremegy? Megy a lerúgott xarral tovább? Vagy mi van?

2023. nov. 4. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!