Garanciális motorom 30 nap elteltével sem javították meg, mennyi ideig kell rá várnom és milyen jogi lépéseket tehetek?
Tehát van egy új motorom ami garanciális, sajnos tönkrement benne egy elem a motorjába, 40 napja szervízbe van már és máig nem tudták megcsinálni és nem tudják megmondani mikor lesz kész.
Meddig vagyok köteles erre várni és milyen jogi lépéseket tehetek?
Nem kaptam csere járművet, nem tudják mikor lesz kész nekem meg szükségem lenne rá, nem azért vettem új motort, hogy megint bérletet kelljen vennem és hogy annyit legyen szervízbe mint egy lepukkant 20 éves tragacs...
#8 Nem rossz ötlet megkérdezni őket erről.
Természetesen amúgy én sem akarok kicseszni a kereskedővel, de ez egyértelműen mindkettőnek rossz helyzet és egyáltalán nem vagyok kárpótolva ami probléma, egyből kaptam volna csere motort ez időre nem érdekel mikor adják vissza.
#13 Biztosítsanak cseremotort vagy adjanak egy másikat, ez ilyen egyszerű, az nem opció, hogy hónapokig várkoztatnak engem ezzel jelentős kényelmetlenséget okozva nekem.
Eleve fizetem a kötelezőt, teljesítmény adót, végig márka szervízbe hordtam egy vagyonért.
És idén már 3. alkalommal kellett javításra vinnem, mert széthullot, idén már közel 2 hónapot állt a motor javítás miatt..
Szerintem ez egy selejtes darab...
Jogilag már cseréről, vagy visszafizetésről is tárgyalhatsz.
Egy cseremotor biztosítását szerintem le tudod velük beszélni, csak légy határozott.
Ha mégsem jutsz dűlőre, a fogyasztóvédelem tud segíteni a lépésekben.
Már elsütöttem a telefonba nekik, hogy cseréljék ki...
a linket mindjárt megnézem és átolvasom.
Köszönöm a segítséget, az első igazi értelmes válasz! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!