Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kormányvédő fontos?

Kormányvédő fontos?

Figyelt kérdés
Nektek van?
2023. nov. 3. 14:45
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Nincs
2023. nov. 3. 14:51
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Nincs, 300.000 km-enként belefér egy kormánybőrözés
2023. nov. 3. 14:51
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem, azt csak akkor szokták, ha szétkopott a kormány és olcsón akarják megoldani.
2023. nov. 3. 14:55
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Minek ? Azt is melegítse át a kormányfűtés ? Nem kell krémezni a kezed, amikor meg nagyon süt a nap takard le a szélvédőt es kesz.
2023. nov. 3. 15:19
 5/13 anonim ***** válasza:
50%
Igen, a TEK védi.
2023. nov. 3. 15:21
 6/13 anonim ***** válasza:
33%
Fűtött bőrkormányom van egy új autóban, gondolod ráteszek valami ocsmány szutykot?
2023. nov. 3. 15:57
 7/13 anonim ***** válasza:

Ez a másik az utólagos üléshuzat mellett (gondolom azt is te kérdezted), aminek semmi értelmét nem látom, soha nem használtam.

Az előző autómon 280.000 km után kezdett viseltes lenni a gyári kormánybőrözés. Újra akartam bőröztetni. De bontóban olcsóbban kaptam teljesen újszerű, makulátlan gyári kormányt. Így olcsóbb volt kicserélni kompletten. Kb 15 perces munka volt egyik vasárnap délután.

A mostani autóm még csak 5 éves. Nem azért rendeltem bele feláras fűthető bőrkormányt, hogy eldugjam és leszigeteljem egy utólagos huzattal. Furán vaskos is lenne a fogása, ha erre még jönne egy vastag réteg. 5 év elteltével még teljesen újszerű. Olyan, mint amikor először hazahoztam.

2023. nov. 3. 17:57
 8/13 anonim ***** válasza:
33%

Kormányvédő mellé ne felejtsed el az akciós Parkside üléshuzatot megvenni a Lidlből! Tegyél rá az autódra valami drágább alufelnit utánzó dísztárcsát is, a hátsó lámpatesteket fújjad be feketére, ültesd be az anyósülésre a társkeresőről összeszedett átlag alatti kinézetű csajodat és készen van a tipikus magyarországi szupermarketbe járós Suzuki, vagy Skoda látványa.

Nem fontos a kormányvédő, felejtsd el, a fent említett ízlésficamos réteg vásárol csak ilyet a bontószökevény Suzukijára vagy Skodájára.

2023. nov. 3. 18:34
 9/13 A kérdező kommentje:
Nem értem a rosszindulatot, nem menőzni akarok a kormányvédővel. Az érdekelt volna, hogy védi-e esetleg a kormányt, hogy ne kopjon ki olyan hamar. Amúgy lány vagyok, igen én kérdeztem az üléshuzatosat is. Csak védeni akartam volna a szennyeződésektől etc. Csak nem tudom, hogy biztonságtechnikailag megéri-e a kormányvédő, nem kényelmetlenebb/rosszabb-e úgy kormányozni, hogy van egy + réteg. Ennyi.
2023. nov. 3. 18:40
 10/13 anonim ***** válasza:

Gyakorlati haszna az üléshuzatnak és a kormányvédőnek nincsen, a kormányvédő kellemetlenné teszi a kormányzás élményét.

Csak akkor van haszna az üléshuzatnak és a kormányvédőnek, ha nagyon elhanyagolt az autó, már kopott, repedezett a kormány, az ülések szakadtak, vagy nagyon mocskosak. Ezekre a problémákra mind van jó megoldás, csak több pénzbe kerül, mint a gagyi üléshuzat és kormányvédő. Az a véleményem, hogy aki sajnálja a pénzt kárpittisztításra, esetleg üléscserére, kormánybőrözésre, az ugyanúgy sajnálja a pénzt az autó karbantartására is.

Mivel még új neked az autózás világa, van még mit tanulnod. Az üléseket úgy tudod védeni, hogy nem pakolsz rájuk koszos dolgokat, nem engeded be a kutyát az autóba, nem eszel az autóban, tiszta ruházattal ülsz be az autóba. A kormányt úgy tudod védeni, hogy autós boltban kapható megfelelő tisztító és ápoló szerrel legalább egyszer egy hónapban letakarítod és ápolod, valamint gyűrűs kézzel, koszos kézzel nem vezetsz.

2023. nov. 3. 18:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!