Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A w116-os mercedes miért nem...

A w116-os mercedes miért nem zörög 50 évesen se, ellenben egy új 50 milliós mercivel?

Figyelt kérdés
Ültem egy 50 éves sonderklasseban ami a nevéhez méltóan fél évszázad után is mintha betonnal lenne kiöntve a legrosszabb úton is hang nélkül suhan. Bezzeg a környezetbarát újrahasznosított szemétből gyártott elektromos csodák úgy zörögnek 0km-esen mint egy rozzant talicska. Hol lesznek azok az autók 50 év múlva?
2023. nov. 2. 21:10
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%
Talán azért mert abból is volt.
2023. nov. 4. 11:06
 22/23 anonim ***** válasza:
10%

#20 Ugyan műanyag, de ne vékony és nem gagyi. Tudod mi a gagyi? A 2000-es években készült PSA konszern beltere pl. De abból is inkább a 2006. után gyártott autókban, 10-12 év alatt úgy lemálik a műanyagokról az a vékony bevonat, mint a takony. A korai 2000-es évek autó viszont nem málnak szét, de az is viszipisztoly műanyag, mint a mai KIA, Suzuki vonal.

Nem tudom te mit néztél, de a W124-ben baromira nem az a minőségű műanyag van, amiről mi most úgymond beszélgetünk. Ég és föld, mindenféle elfogultság nélkül.

2023. nov. 6. 10:14
 23/23 anonim ***** válasza:
100%
Feltehetőleg az akkori konstrukció miatt recseg ropog kevésbé, (bár szerintem ez is inkább az akkori új vagy restaurált állapotra igaz), de azért nem is kell beájulni, egy nagyon alap szerszámoskészlettel bármely 80as 90es évekbeli autó belterét pár óra alatt kipakolod.
2023. nov. 11. 11:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!