Kamionosok, a kamionok között melyik márkát szeretitek, melyikek rosszak, és miért?
Szigorúan az én tapasztalataim, ízlések és pofonok szóval felesleges rajta vitatkozni:
MAN: Kényelmes nagy fülke jól pakolható, az ülése nagyon jó, csendes szóval sofőr szempontból szerettem. Lerobbanni sose robbantam vele le, viszont nagyon sokszor volt hisztis gyakran dobálta a hibakódokat
Mercedes: Fülke úgyszint kényelmes, jól pakolható az ülése is fasza. Motorikusan megbízható viszont nagyon lomha a retardere gyenge
DAF: Ülése egy katasztrófa, viszont a fülke nagy jól pakolható. Rettenetesen lomha, gyenge.
Renault:Kamionhoz képest jól gyorsul pörgős, fürge. Retarder szinte semmit nem ér. A fülke egy vicc kategória. Gyakran voltak hibák és ez volt az egyetlen márka ami megállt alattam.
Scania:Nagyon megbízható, vaskos erős. Fülkéje nagy, jól pakolható. Fenntartási költségei viszonylag magasak
Ivecoval és Volvóval nincs tapasztalatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!