Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kamionosok hogy tudnak a...

Kamionosok hogy tudnak a fülke feletti pici lukba felmászni ott elférni és ott aludni?

Figyelt kérdés
Nincs ott nyáron 60 fok és nem kapnak ott az emberek klausztrofóbiát?
2022. szept. 6. 04:45
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
94%
Ami kamiont én belülről láttam ott az ülések mögött volt egy viszonylag széles fekhely kialakítva, szóval nem fent a "pottyásztartóban" aludt.
2022. szept. 6. 04:49
 2/19 anonim válasza:
100%

azok a furgonosok akire te gondolsz. kutyaólnak hivjak, ponyvas furgonokon van ilyen.

akik ilyenben alszanak hamar megszokjak, bar szo se rola, nem lehet tul kenyelmes hosszutavon, van aki azt mondja, ha hazaer is inkabb abban alszik, mint a sajat agyaban. szokasfuggo.

nem mindenki klausztrofobias:) nyaron meg kinyitja a szellozo ablakot rajta + vannak allo klimak is nemelyikben.

2022. szept. 6. 05:49
 3/19 anonim ***** válasza:
88%
Nem tudom hol élsz te,még a TIR-es IFA-s-LIAZ-os korszakban?A kamionok(vontatók) már egy jó ideje igencsak jól meg vannak tervezve,beleértve a sofőr kényelmét szolgáló tekintetben is(márcsak azt nézve,hogy a biztonságos vezetéshez kényelmes pihenés kell).Ezekben szinte a legjobb anyagogból készülnek a fekhelyek,ilyen hülyeségeket meg ne írj,hogy 60 fok,mivel állóklímával vannak ellátva,meg TV,hűtőszekrény,ételmelegítő,stb.dolgok is vannak bennük.Szerintem a fekhelyek méretére,kényelmi szintjére még talán szabványos előírás is van,amit a gyártónak be kell tartania.klausztrofóbiás ember lehet,nem is kaphat kamion jogosítványt.Ja és az ágy nem csak fent van,hanem az ülések mögött lent is.
2022. szept. 6. 06:48
 4/19 anonim válasza:
96%
Nem a Kádárrendszer kérdező. 🤣😂😂😂
2022. szept. 6. 07:52
 5/19 anonim ***** válasza:
94%
Fülke feletti pici lyuk? nem tudom mit szívott a kérdező, mit hallucinál ez?
2022. szept. 6. 11:23
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Kutyaházas/kutyaólas kamionok már nem igazán vannak, a fekhelyek az ülések mögött vannak. Furgonoknál van felül. Aki ezt a munkát vállalja, az megszokja, vagy otthagyja. 8 általánossal 5-600k-t keresni kell egy kis kényelmetlenséget bevállalni. Egyébként pedig belülről egy normálisan felszerelt kamion teljesen élhető, lásd #3 válaszát
2022. szept. 6. 12:30
 7/19 anonim ***** válasza:
70%

Még a furgonokban is kb 80 cm széles és ennyi magas a hely.

Ami azért pont elég egy embernek.

De itt európában nincsenek elkényeztetve a sofőrök hely szempontjából , mint amerikában vagy ausztráliában.

2022. szept. 6. 13:34
 8/19 anonim ***** válasza:
31%
#3. Állóklíma még mindig nincs mindegyikben. Ételmelegítő sem,es tv sem. Ezek extrák. Hűtő az van.
2022. szept. 6. 17:45
 9/19 anonim ***** válasza:
8-as Nyilván nincs mindegyikben,mert pl. egy kisebb országban belföldi fuvarozásra nem rendelik meg az extrákkal ellátott vontatókat.
2022. szept. 7. 17:37
 10/19 anonim ***** válasza:
#9. Nálunk a vadonatúj DAF-ban sincs állóklíma, tv, mikró, pedig unióznak, Angliába járnak.
2022. szept. 7. 21:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!