Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kamionosok hogy tudnak a...

Kamionosok hogy tudnak a fülke feletti pici lukba felmászni ott elférni és ott aludni?

Figyelt kérdés
Nincs ott nyáron 60 fok és nem kapnak ott az emberek klausztrofóbiát?
2022. szept. 6. 04:45
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Szépen lelettem pintozva pedig csak a valóságot írtam le. Több, mint 10 éve kamionokat szerelek úgyhogy láttam már néhányat kívülről-belülről. De ilyen az élet! 😂😂😂
2022. szept. 7. 21:54
 12/19 anonim ***** válasza:
*pontozva
2022. szept. 7. 21:54
 13/19 anonim ***** válasza:
95%

Nah, a sok ETS2-n meg Szent Lacikán nevelkedett hülye gyerek :D

Az állóklíma nem alap felszereltség, sok-sok százezres extra. Egyedül Spanyolországban kötelező. Nagyon sok nemzetközis kocsin sincs állóklíma.

Nyaranta ezekben a bádogdobozokban lazán van 45 fok, nekem a rekord 52 volt. A tetőre szerelt állóklíma az olcsóbb megoldás, de ez a gyárihoz képest ló***t sem ér.

A fekhelyek egyáltalán nem a "legjobb" anyagokból készülnek. Mezei matrac, se memóriahab se semmi ami a legjobb lenne.

A tv, mikró és ehez hasonlók önköltséges extrák. A kutya nem veszi, max a sofőr tudja utólag beszereltetni. Pl a Renault és a MAN nem is tud gyárilag TV-t adni, ha szeretnéd sem.

Az egyedüli dolog amiben tényleg nagy változás és fejlődés volt az utóbbi évtizedekben az a vezetőülés, de mindegy is mert aki itt írogat ilyen ökörségeket az ezt úgysem tudja.

Lehet lepontozni :D

Üdv,

egy 5 autós "maszek"

2022. szept. 9. 23:00
 14/19 anonim ***** válasza:

#13. Jaj! Ne merj ilyeneket írni, mert lepontoznak téged is. 😂😂😂

Egyébként fülke viszonylatában a Scania fejlődött nagyot. Szerintem. Az új R szérianál pl. a kormány, és az ajtó, mintha személyautóé lenne. Igaz a viszonyítási alapom a DAF-ra, és az Man-ra terjed ki.

2022. szept. 10. 06:30
 15/19 anonim ***** válasza:

Az, hogy a kormány meg az ajtó személyautós semmit sem számít, nem érdekel senkit. Ez semmit sem tesz hozzá a sofőr komfortjához.

De, például a MAN fekhelye a TGA óta nem fejlődött szinte semmit, a hűtő méretek nem nőttek. Tárolók, szekrények stb stb....

A fülke méretek ugyanakkorák, most nőtt a DAF az XG szériával, de ezt majd még meglátjuk, hogy hogyan öregszik.

2022. szept. 10. 11:33
 16/19 anonim ***** válasza:

#15 azért az nem mindegy, hogy mennyire könnyen lehet egy kormányt tekerni.

A DAF-ra panaszkodnak, hogy nagyon erőlteti az ECO módot. Hiába kapcsolják ki visszakapcsol.

2022. szept. 10. 11:50
 17/19 anonim válasza:
mi lenne ha ezt privátban folytatnátok? mi köze ennek a kérdéshez?
2022. szept. 10. 12:10
 18/19 anonim ***** válasza:
Ha az első oldalon irkált ökörségek elférnek itt, akkor ez is
2022. szept. 10. 18:09
 19/19 anonim ***** válasza:
90%

#17. Kb. annyi köze van hozzá, mint néhány másik válasznak. Ahogyan #18-as írta, ha azok elférnek, akkor más is.

De, hogy a kérdésre válaszoljak, a furgonban 3 alvási lehetőség van.

1. a furgon tetejére kialakitott, úgymond kutyaól.

2. a furgon hátfalát, a vezetőülés mögött kívánják, és ott alakítanak ki fekvőhelyet. Ahol én dolgozom ezt alkalmazzák.

3. az ülésen keresztbe fekve.

2022. szept. 10. 22:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!