Az ilyen kicsi "sport" autóknak mi értelmük?
AZ ilyen kis teherautóknak mi értelme van???
0.5-3.5 t.
A teherautó akkor csak 24 tonnás lenne ?
De annak benne van a nevében, hogy kis teherautó. Bár a swift is a kisautó kategóriába tartozik. Való igaz, hogy ne csak a teljesítményt a nézzük, hanem a teljesítmény/tömeg arányt. De akkor meg van az elise.
A Hothatch egy külön életérzés, ezek az autók arra készültek, hogy hétköznapokban is használható autó legyen, de ha kell teljesítményfüggően tudja hozni, egy gyengébb, vagy egy jobb átlag sportkocsi gyorsulását.
Nyilván itt is vannak szintek ezért is fogalmaztam ilyen spongyolán.
A másik meg amire #11-es utal! Nem minden a lóerő!
Ez ugyan nem hothatch, de talán még komikusabb, az, hogy egy 120 lóerős autó ami elvileg egy családi autóba kb minimum ajánlott teljesítmény egy így szám adatok alapján viccesen hangzó sportkocsiban... 5.9 alatt tudja a százat!
Egyre gondoltunk csak nem olvastam a kommented. Én direkt a legalapabbat kerestem ki, mert a 120 lovas még egy Swift Sport-nál is gyengébb papíron! :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!