Erősebb egy autó ha kikapar egy sebességi fokozatban?
Figyelt kérdés
egy opel astra gtc 1.9cdti-m van, ami gyárilag 150le 320nm, és elvileg van rajta egy chip, ami hivatalos opel műhelyben készült külföldön, de ezt az eladó mondta.nyilvàn jól megy az àtlag autókhoz képest, de sok viszonyítàsi alapom nincs. ezelőtt egy 1.9pdtdi 116 lovas motorral szerelt autóm volt, elvileg abban a 131 lovas motor pd elemei voltak, és azon is chip. az az autó szétkapart kettesben, hármasban màr nem, és el is fogyott az ereje kb 3 ezres fordulat fölött. az opel is kikapar kettesben, bár nem olyan könnyen mint az előző, mert ha azt lepadlóztam a csont száraz úton is kapart, de érzetre meg jobban megy az opel, főleg magasabb fordulaton, inkább ez ott kezd el megindulni, ahol az előző már elfogyott, pedig dízel ugyanúgy. a két kocsi is teljesen már karakter, az opel sokkal feszesebb keményebb alapból, az meg inkább utazósabb autó volt. csak azért jutott eszembe ez a dolog, mert sokan mondjàk hogy fú ez 3.-ban is kikapar, stb. ha egy autó kikapar egy fokozatban, míg a másik nem, akkor az az erősebb? vagy ez nem ilyen egyszerű?2023. okt. 31. 03:13
11/11 A kérdező kommentje:
10-es, tudom, múltkor kipróbáltam kikapcsolt esp-vel. olyankor amúgy ha hosszan nyomom, csak a kipörgégátlót kapcsolja ki, vagy még mást is csinál?
2023. nov. 2. 07:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!