EcoTec 1.2 benzines 80 LE motor. Városban és vidéken némi országúton lenne használatos.
1.6 millióért van hirdetve.
Milyen autó? Ha keveset használnám, elégséges lehet a mindennapokra? Köszönöm.
2023. okt. 30. 20:07
1/9 anonim válasza:
Igen, elég. Bár egy picit(nagyon) túl van árazva.
2023. okt. 30. 20:12
2/9 A kérdező kommentje:
Melyik nincs manapság...
2023. okt. 30. 20:15
3/9 anonim válasza:
2009-esemet vettem 1,5 misiért 2 éve. 1.4-es motorral, 90 lóerővel, full extrásan a kategóriájában.
2023. okt. 30. 20:18
4/9 anonim válasza:
#2 Ha nem vennék meg a túlárazottat is, akkor nem lennének túlárazva. Egy idő után lejjebb vinnék, hogy ennyiért nem tudták eladni, akkor majd olcsóbban.
2023. okt. 30. 20:20
5/9 anonim válasza:
ennyi pénzért sokkal megbizhatóbb jobb autokat is adnak amik még fiatalabbak is
Pl: Toyota yaris, suzuki swift,honda yazz,
De ha már opel, ennyiből miért nem veszel egy H astrát, az is jó szar autó de legalább nagyobb kényelmesebb
2023. okt. 30. 21:00
6/9 anonim válasza:
Ezek még jó autók.
2023. okt. 30. 21:18
7/9 anonim válasza:
Rákontráznék - teljesen ugyanez a technika (padlólemez) Fiatként a Grande Punto (2005-2009), illetve Punto Evo (2009-2012)... 1.4 8V (77 lóerős) motorral ajánlanám, de az 1.2 is nyugodtan vehető, ha lóerőben elég, igazából azzal is nyugodtan el lehet közlekedni ha nincs autópályán használva rendszeresen. Több évvel fiatalabbat kapsz ennyiért belőle, és a Fiat motorjai valamivel talán egyszerűbbek és olcsóbban fenntarthatók. Hibalehetőség meg az összes többi dologban meg kb ugyanaz a két típus, sok az azonos alkatrész. A kiírt árhoz képest egy Grande Punto-ból kis túlzással kettőt kapsz.
2023. okt. 30. 22:39
8/9 anonim válasza:
Meg ne vedd....kismillió hibája van a z12xep motoroknak, youtube tele van világító olajnyomás lámpás megoldásokkal.....aminek a lényege az, hogy motorcsere.
Fiatot a rozsda miatt inkább hanyagold, van más típus is....
Legutóbb d corsát 99 ezerért láttam a marketplacen, már én elgondolkodtam rajta ennyiért, de aztán írta a csávó, világító olajnyomás lámpával...
2023. okt. 31. 03:29
9/9 anonim válasza:
#8 melyik fiatra gondolsz? zsiguli korabeliek rohadtak a szennyezett ruszki vastól, grande punto meg galvanizált... ami valójában ezeken meg a d-e corsákon rohad, az a lengőkarok (10-15e/db), meg ha osztrák hegyekben volt ridegtartásban akkor bölcsö (35-35e bontott)... galvanizált akkor rohad ha törve volt
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!