Mostanaba sok a problemam a normal halogen izzokkal. Vagy a bal vagy a jobb kiegett. Eleg unalmas mar. Kicserelem LED-es izzora. Nagyobb a hökibocsajtasa mint a hagyomanyos halogen izzonak? Muszakin problema lehet a masik fajta izzo?
Nekem a "túltolt" izzók közül egyetlen egy van, ami most már több autómban is bizonyított. Az egyikben már másfél éve teljesít, és majdnem minden nap használva van az autó, ráadásul barátnőm megy vele főképp aki akkor is tompítottat kapcsol ha nappal a városban közlekedik mert valamiért ez rögzült be neki. Szóval sokat van használva és megy. Az én autómban is ilyen van egy éve, ott is jó még. Tungsram és az általad említett Philips nálam sem bírta sokáig.
Osram Night Breaker 200 a típusa, H4 és H7 típusokat használunk mi belőle.
Mivel nem Magyarorszagon kozlekedek,azert itt kicsit maskepp mukodik -szerintem. Az ittletem alatt sose lattam meg az ut szelen munkalkodo rendoroket. Lehet,hogy az angol rendorseg ezeket mas fontossag szerint kezeli. Kamerak viszont vannak rendesen az utakon.
Ahogy korabban mondtam, nekem a tartossag a fontos,mert nem akarok mindig bemaszni az autoba,amikor cserelni kell,mert szuk a hely. Koszonom a hasznos tanacsokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!