Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mostanaba sok a problemam a...

Mostanaba sok a problemam a normal halogen izzokkal. Vagy a bal vagy a jobb kiegett. Eleg unalmas mar. Kicserelem LED-es izzora. Nagyobb a hökibocsajtasa mint a hagyomanyos halogen izzonak? Muszakin problema lehet a masik fajta izzo?

Figyelt kérdés
2023. okt. 30. 08:50
1 2 3
 11/27 nemaRendőrség ***** válasza:

Az én izzóimnak 400 óra az élete, ez napi 1 órával bő 1 év.

Ha többet használod akkor kevesebb. Ez ilyen. Üzemanyag is csak addig visz míg van

2023. okt. 30. 10:32
 12/27 anonim ***** válasza:
Műszaki vizsgán instant bukás a Ledes izzó, de ha egy rendőr megállít igazoltatásnál az is elveheti a forgalmit érte ha nagyon akarja. A hőkibocsátása nagyobb, hallottam már olyan hogy az egész fényszóróház megolvadt tőle.
2023. okt. 30. 10:52
 13/27 anonim ***** válasza:
a noname izzok olyan fel evet birnak, a märkäsok meg 1et. Minden összel elövigyäzatossägbol szoktam az elsöket csereltetni(helyzetjelzö+ tompitott) mert az ut szelen vagy otthon netto oräl kicserelni öket...
2023. okt. 30. 10:58
 14/27 A kérdező kommentje:
"az egész fényszóróház megolvadt tőle."??? komoly????????
2023. okt. 30. 11:02
 15/27 anonim ***** válasza:
Ahogy előtte írták, a vizsgabiztos kifogja szúrni, hiszen másmilyen a fényének színe, nem kell ehhez kivenni az "izzót" a helyéből. Másfelől szerintem kerüld a mindenféle plusszos izzókat, mert azok általában a legjobb feszültségszabályzó mellett is fél évet bírnak a kocsikban. Sima Osram-mal meg elmész éveket. Töltési feszültségre tényleg érdemes lenne rámérni.
2023. okt. 30. 11:19
 16/27 A kérdező kommentje:

Ilyet csereltem benne Januarba:

Philips 12V H7 Racing Vision GT200 +200% Brighter

LINK: [link]

░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░

Es most ezt a tipust neztem ki magamnak:

NIGHTEYE H7 LED Headlight Bulb, 60W 12000LM H7 LED Headlights Conversion Kit Mini Size H7 Headlight Bulb Super Bright 6500K White, IP68 Waterproof

LINK: [link]

2023. okt. 30. 11:45
 17/27 anonim ***** válasza:
Kérdező! Ezek esetén ne csodálkozz,hogy alig bírnak fél évet! Mindegyik ilyen túltolt fényerejű izzó. Vegyél sima Osramot , ami nem emelt fényű, azok bírják, meg még olcsóbb is. ;)
2023. okt. 30. 11:54
 18/27 A kérdező kommentje:
Oszinten azert neztem a LED es izzot,hogy ne kelljen gyakran cserelgetni benne. Eleg szuk a hely amikor cserelni kell. Nagy szafalade ujjaimmal eleg nehezen ferek hozza.
2023. okt. 30. 12:06
 19/27 anonim ***** válasza:

Szerintem a LED-től se várj csodát, mert vevőcsalogatónak ráírnak több tízezer üzemórát, de annak töredékét bírja. Én csináltam minőségi Power LED-ekből akváriumvilágítást, és ezekre 50 ezer órát írtak. napi 7 órában mentek, hozzájuk való táppal, 90%-on hajtva, hűtőborda+ventilátor, aztán cirka 3 év után sorban mentek tönkre, akkor ahogy számoltam ilyen 9 ezer óránál jártak. De nem kell messzire menni, elég ha csak megnézed, hogy a LED-esített redszámtáblavilágításokból mennyi vibrál ;)

De ahogy előttem írták, mivel a LED-et tilos közúti forgalomban használni, meglévő H7-esed helyére, mert nem oda van tervezve, így lehet annyit se fogsz vele látni mint egy normál izzóval. De te tudod. Mi szóltunk ;)

2023. okt. 30. 12:14
 20/27 A kérdező kommentje:
Azert is jottem ide elotte,mert biztos votlam benne,hogy lesz egy ket epito jellegu velemeny(vagy tobb), akar szemelyes tapasztalat. Reggel meg csak azert aggodtam,hogy eseteg tulmelegszik es kárt tesz benne. De most mar azon is aggodok,hogy nem lehet majd latni rendesen, plusz a szembejovonek se lesz kellemes es ez az egesz meg lett fejelve azal,hogy elkepzelheto,hogy vibralni is fog, ami meg zavarobb. Az akvarium erdekes lehet, szivesen megneznek rola egy fotot,magam is nagy halas vagyok. Nekem kalozosra van berendeve.
2023. okt. 30. 12:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!