Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kia Ceed 2009es beázik, hol...

Kia Ceed 2009es beázik, hol lehet a baj?

Figyelt kérdés

Adott egy 2009ey Kia Ceed, a vezető oldali lábtér beázik. A taposólemeznél. Csak esőben, akkor is, ha nem megyek az autóval, hanem csak áll és ázik. Mosáskor nem jelentkezik a probléma. Ajtó száraz. Valami ötlet esetleg?

Tetőablak nincsen.

2023. okt. 28. 14:08
 1/8 anonim ***** válasza:
87%
Eldugult a vízelvezető csatorna.
2023. okt. 28. 14:10
 2/8 anonim ***** válasza:
74%
Pont ahogy az 1-es írta! Falevelektől eldugul a szélvédő elötti rész vízkifolyója, igy a víz, a pollenszürőnél befolyik a szellözőjáraton keresztül a lábtérhez.
2023. okt. 28. 14:22
 3/8 anonim ***** válasza:
25%

" Csak esőben"

Hogy lehet az hogy száraz időben nem ázik be?

2023. okt. 28. 14:22
 4/8 A kérdező kommentje:

Vízelvezetői tiszták. Sehol egy árva falevél benne.

3:as: mint írtam, úgy, hogy mosáskor nem jelentkezik a probléma.

2023. okt. 28. 15:27
 5/8 anonim ***** válasza:

A sárhányónál kellene lennie egy gumitömítésnek, ha azzal van gond, a kerék felveri a vizet.

Más típussal nekem is volt ilyen gondom -sérült volt a gumi-, pár száz km után tocsogtam a kocsiban.

2023. okt. 28. 15:27
 6/8 A kérdező kommentje:
5ös igen, erre gondoltam én is, viszont most 5 napig állt a kocsi, nem mentem vele esőbe, csak kint ázott és így is beázott. Ha a kerék verné fel, akkor az csak menet közben lenne gond
2023. okt. 28. 15:55
 7/8 anonim ***** válasza:
Akkor csak felülről megy bele valahol a víz.
2023. okt. 28. 15:57
 8/8 A kérdező kommentje:
Esetleg a szélvédőnél be tud? Gyári van még rajta, lehetséges hogy valahol elengedett a ragasztás?
2023. okt. 28. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!