Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért vesz valaki Suzuki,...

Miért vesz valaki Suzuki, Dacia, stb. gagyi autókat újonnan ahelyett, hogy venne egy 5-10 éves jobb autót kevesebb pénzből és a maradékot meg meghagyná javításra?

Figyelt kérdés

És akkor nem egy csöves Daciaból, stb-ból kellene kiszállni a 60 lóerőjével hanem kényelmesebb, sportosabb, jobb autóból..

Nyilván akik hitelre veszik azoknál más tészta, de az ilyen proli autókat sokan megveszik KP-ra..

Felfoghatatlan..

2023. okt. 26. 18:33
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
Mert 5-10 éves kitudja milyen használtautókat vegyen az, akinek mindegy. Aki sokat dolgozik, az nem veszi meg más levetett holmiját.
2023. okt. 27. 07:59
 22/26 anonim ***** válasza:
73%

Azért viszonylag kevés ember engedheti meg az új autót. Én dolgoztam márkaszervizben, wallisnál és az eladott autók 80+ %-a céges volt.

Elég csak körbe nézni a társasházak parkolójában

2023. okt. 27. 08:03
 23/26 anonim ***** válasza:
73%
Linkeld már be azt a 60 LE új Daciát.
2023. okt. 27. 10:56
 24/26 felolvasó ***** válasza:
100%
Az új autó garanciális,4 évig nem kell műszakira vinni stb.Nem mindenkinek státuszszimbólum egy autó.
2023. okt. 28. 19:44
 25/26 anonim ***** válasza:
89%
Így van. Nem kell semmi meglepire készülni. Nincs rajta semmi elsumákolva. Nem rohad rajta semmi, még a nem látható zugokban sem. Nincs semmi összegányolva benne szigszalaggam, meg gyorskötözővel, mert "jól van az úgy"... Minden működik rajta, nem "csak tölteni kell" a klímát. Nincs semmi összekarcolva, lekopva, behorpadva. Nem retkes semmi, a kárpitok sem. Na meg magadnak válogatod össze a motort, váltót, az extrákat, színt, kárpitot, Nem azt kapod, amit épp találsz a piacon. Szerintem ez érthető, hogy valamit valamiért elv alapján nincs ingyen. Valószínűleg nem fog semmi elkopni, elfáradni, megadni magát a közeljövőben. Vagy ha mégis, a garancia miatt ingyen cserélik. Az, hogy egy műszakit megspórolsz, már szerintem nem oszt, nem szoroz. 20e Ft, gyakorlatilag semmi az autó vételárához és fenntartásához képest. Na meg bőven kifizeted előre "forgalomba helyezés" címszóval a számlán.
2023. okt. 29. 07:48
 26/26 anonim ***** válasza:
100%

Én olaj és összes szűrő cserére 228000 ft-ot fizettem a skodába, mert garis a kocsi.

Majd hazamentem és cikkszám alapján webáruházba 49000 ft lett az anyag költség. De tény nem kell még 1 évig vizsgáztatni.

Ha 3 éves BMW-t viszek 90000es szervízre akkor vajon mibe kerülne? Simán elkönyvelem magamba a x2 árat, ha már a skodába is x3 van az anyag költségen.

2023. okt. 29. 08:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!