Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért vesz valaki Suzuki,...

Miért vesz valaki Suzuki, Dacia, stb. gagyi autókat újonnan ahelyett, hogy venne egy 5-10 éves jobb autót kevesebb pénzből és a maradékot meg meghagyná javításra?

Figyelt kérdés

És akkor nem egy csöves Daciaból, stb-ból kellene kiszállni a 60 lóerőjével hanem kényelmesebb, sportosabb, jobb autóból..

Nyilván akik hitelre veszik azoknál más tészta, de az ilyen proli autókat sokan megveszik KP-ra..

Felfoghatatlan..

2023. okt. 26. 18:33
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
71%

Ezért van ilyen színvonalon az ország...Mert a legtöbben így gondolkoznak!

Most veszek egy agyonhasznált,bármikor az úton hagyhat 5-10 éve kocsit mint egy vadonatúj megbízható kocsit?Na nemárr,hogy tudjak vagánykodni hogy milyen fsza kocsim van,siralmas.

Ez csak a menőzésről szól,elhányom magam az ilyen emberektől.

"Proli autó"az igen xddd

Inkább veszek egy dáciát ami tiszta új és a szalonban hozzom ki mint egy bmw-t vagy bármit ami +mitudmén hány éves.

Agyonkopot alkatrészek meg sorolhatnám.

"Maradék pénzt meghagyás javitásra"nah ez az igazi prosztoság.

Neked most elkönyvelem hogy semmire nem fogod vinni az életben.

2023. okt. 26. 18:45
 2/26 A kérdező kommentje:

Az új Dacia meg akármi is ott hagyhat az út szélén..

Nem csak a "menőzésről" szól, ha majd egyszer beülsz egy jól felszerelt legalább 3-as BMW-be meg aztán az ilyen új szutykokba és vezeted mindkettőt pár hónapon át, akkor rájössz, hogy miről is van szó.

Az agyonkopott alkatrész ki lehet cserélni, de az agyonkopott alkatrész is komolyabb lesz mint az új Daciadban újonnan az a probléma..

2023. okt. 26. 18:55
 3/26 anonim ***** válasza:
69%

#3 nagyonnagy tévedésben vagy baràtom.

Akkor ennyi erővel az egész bmw-t kb kicserélheted xd

Egy tiszta új kocsit meg egy 5-10 éves kocsit az életben nem lehet összehasonlítani,bármilyen kocsi is legyen az.

Te most nyilván a dacia,Suzuki ellen vagy de én most nem süllyedek a te szintedre és én maradok inkább a valós kérdésnél új és használt dolognál és nem a kocsi márkákat minősitem,pedig tudnám.

De ahogy a #2 belinkelte kb 2 kérdés ugyanez csak máshogy megfogalmazva.Most nemtudom eldönteni hogy troll vagy vagy ennyire f@gyk@s,de lényegtelen.

Részemről téma lezàrva mert látom nincskivek,és csak írod ami a fejedben van.Ahogy szokták mondani a fától nem látod az erdőt.

2023. okt. 26. 19:08
 4/26 anonim ***** válasza:
2023. okt. 26. 19:09
 5/26 anonim ***** válasza:
100%

Mindenki vesz amit akar. Túl sok időd van ha ezzel foglalkozol.

Én sem vennék új olcsó autót, mert a minőségérzete ezeknek az autóknak nincs olyan szinten hogy kellemesen érezzem magam benne - és itt egyesnek sincs igaza, ez nem feltétlen arról szól hogy ki kinek akar menőzni. Én nem érzem jól magam egy olyan autóban, ami mindenhol kopogós szürke műanyagokkal és olcsó technikával van telepakolva, inkább veszek párévesen használtan jobb autót, ha kicsit több lesz fenntartani akkor több lesz, szívesen kifizetem azért cserébe hogy jobb autóban töltöm elég sok időmet.

Másoknak pedig a legfontosabb hogy csak menjen, működjön, sőt például apósom nem is kedveli az igényesebb belterű autókat mert nem tudsz bele nyugodt szívvel pakolni, sajnálod a kárpitot ha koszos lesz meg a műszerfalat ha karcos, egy alapból is igénytelen autóban ezek annyira nem érdekelnek.

2023. okt. 26. 19:14
 6/26 A kérdező kommentje:

Ez a "xdd"-zés és írásképed alapján látom, hogy vagy nagyon fiatal vagy, vagy csak egy gyenge értelmiképességű árufeltöltő, aki még a Dacia-ról is csak álmodozik reggelente a buszon/biciklin, nem hogy a BMW-ről.

Amiket linkelt a másik válaszoló azzal nem tudok mit kezdeni, mivel ez az első kérdésem ezzel kapcsolatosan..

Valóban nem lehet az életben se összehasonlítani egy zsír új Dacia-t egy nem 5 éves, de egy 15 éves BMW-vel sem, sem anyagminőségben, sem teljesítményben, sem kényelemben, sem megjelenésben, semmiben. Mindenben jobb a BMW. Egy dolog szól a Dacia mellett, hogy olcsóbb fenntartani és ennyi. De akkor biciklivel meg BKV bérlettel is lehet érvelni.

2023. okt. 26. 19:20
 7/26 A kérdező kommentje:

Nyilván meg van az a jelenség amit te is írsz, vannak igénytelen és/vagy proli emberek akiknek mindegy, illetve olyanok akiknek munkaeszköz az autó ezért nem kell jó, de ők is valószínűleg ha ezen kívül akarnak másik autót mondjuk a család/barátnő szállítására, megjelenni XY helyen vele akkor már más szempontot vesznek figyelembe.

2023. okt. 26. 19:22
 8/26 anonim ***** válasza:
100%

#8 ha már itt tartunk akkor felvágok ,amit utálok de most megteszem.

20 éveimet taposom de több milliós kocsim van,ha már itt tartunk,és te bármit feltudol mutatni?

Legalább egy 15 éves bmw-t?

A második kocsim dacia volt és sose semmi baja nem volt,és néha krvàra visszasirom hogy milyen jó kis kocsi volt,pedig szétvolt használva mivel 2006-os volt,és nagyon nem vigyáztak rá,de sose semmi baja nem volt.

Valahogy nem érzem annak a vágyát hogy minden héten a szervizben üljek,arra nekem se idegrendszerem se időm nincs.

Ha egy bmw-re ilyen szinten nem vigyáztak volna akkor már rég a bontotelepen lenne.

Ha kényelemre vágysz akkor vegyél a bmw-t de ha megbízhatóságra akkor Dacia,ha ilyen pénzügyi kereted van.(nem a Springer meg ilyenekre gondolok)

2023. okt. 26. 19:56
 9/26 anonim ***** válasza:
93%

Nem kell a lehúzós autókereskedőkkel meg szerelőkkel xarakodni.

Évente elviszi a márkaszervizbe, kicsengeti a kötelező szervizt és jó pár évig ezzel le is van tudva az autó karbantartása.

A 15 éves bmw-n meg pár havonta elromlik valami szirszar.

Most aki pecázni jár vagy anyataxizásra használja, ott nem kell "megjelenni".

2023. okt. 26. 20:09
 10/26 anonim ***** válasza:
100%

Ó bakker megint egy 20 éves összefingott BMW-s önigazoló lúzer.

Nem, egy szakadt német prémiummal nem leszel BMW-s. Csak a Mari néni nem tudja, hogy jóval egy új Suzuki ára alatt vehetsz 10 éves BMW-ket. Akkor leszel BMW-s, ha újonnan megveszel egyet. Lehet, hogy nem tartod magad csórónak, különben is itt, mindenki azt hazudik amit akar, de egy régi német prémium azt üzeni, hogy szeretnél ilyet újonnan, csak nincs rá pénzed. Még az is előfordulhat, hogy rendes ember vagy, aki tényleg jobban élvez egy régebbi prémiumot mint egy gány Daciát, de akkor is azt üzeni, hogy többnek szeretnél látszani, mint ami vagy. OK, tudom, Mari nénit a szomszéd Daciás feleségét persze meg lehet vezetni, de...

Akárhány szakadt BMW-st hallottam a kocsijáról nyilatkozni, mind ezzel a kamu sóderrel jött.

Na most, egyrészt az ember egy idő után ki kell, hogy nője a kisebbségi érzését, mert így nem lehet élni. Mindig lesz egy nagyobb, újabb, drágább, prémiumabb aki beáll melléd a pirosnál és még a nője is jobb. Másrészt normális esetben 8-10 éves korunkban megértjük és elfogadjuk, hogy más emberek mások mint én. Érted, nem úgy gondolkodnak a dolgokról mint én. És ezen nem akadok fenn, mert ez így van rendjén. És akkor nem jövök egy ilyen anonim fórumra az asztalt verni azzal a céllal, hogy jól elhelyezzem magam a társadalmi ranglétrán az újautó vásárló Daciások fölé. Csak úgy szerényen

2023. okt. 26. 20:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!