Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A legtöbb használtautó árából...

A legtöbb használtautó árából elengednek 10%-ot?

Figyelt kérdés

Ha találok néhány karcot, kopott gumit, vállas féktárcsát, stb, elengednek kb 10%-ot legalább?

Érdemes úgy nézni a hirdetéseket hogy kb ennyivel kevesebbért is el lehet hozni? Mert nyilván az eladó is kicsit fölé lő szándékosan.

2023. okt. 23. 19:28
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Vagy igen vagy nem.

Ha egy 25 éves astránál nekiállsz keresgélni a hajszálkarcokat, akkor lehet, hogy elhajtanak a faxba.

2023. okt. 23. 19:48
 2/5 anonim ***** válasza:
Én azért nem feküdnék és kelnék minden nap ezzel a feltételezéssel, mert ez autó és árkategória függő. Meg persze tulajfüggő is, Nem mindenkinek SOS eladni, megköszöni az ajánlatod és megmutatja merre van a kijárat. Alkudni indokolt esetben szokás és nem a karcokon meg kopott gumin, hanem ha tényleg valami szr rajta. És ezt vagy írja is az eladó, vagy kiderül átvizsgáláskor.
2023. okt. 23. 20:15
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy mostanában nézegetem az árakat, kb 6-7 M környékén tudnám most eladni az autómat. Első tulaj vagyok végig vigyáztam rá, első naptól kezdve garázsban tartom. 50e km-nél tart. Újszerű, a használati nyomokat keresni kell rajta.

Ha odajönnél, és azzal jönnél, hogy a lámpafényben láttál rajta egy hajszálkarcot és ezért 700.000Ft.ért kevesebbet ér, el is hajtanálak a fasomba. Ha nagyon kellene a pénz, maximum egy teljes polír árát engedném el és akkor te is jól jártál.

Megint más ha egy öreg bontószökevény lomot árulnak, aminek a bele is lóg és örülnek ha megszabadulnak tőle. Ott reális lehet a 10% is, ami csak pár tízezer forint.

Tehát változó, nincs erre általános szabály.

2023. okt. 23. 20:20
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Hogyne, akár 100-at is, ha ügyes vagy.
2023. okt. 23. 20:39
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Vagy igen vagy nem.

Van, amelyikből többet is, van, amelyikből egy fillért sem. Leginkább tulajfüggő. Ill. ha kereskedés árulja, akkor attól függ, mennyi ideje áll már náluk.

2023. okt. 24. 08:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!