Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Egy használtautó kereskedőhöz...

Egy használtautó kereskedőhöz miért kell időpontot kérni?

Figyelt kérdés

Felhívtam, azt mondta mielőtt megyek csörgessem meg pár 1-2 órával.

De minek amikor bárki az utcáról besétálhat időpont nélkül?

2023. okt. 17. 10:11
 1/10 anonim ***** válasza:
Ez nem időpontkérés. Bármikor mehetsz (nyitvatartási időben). Gondolom, azért mert nincs állandóan ott, és maga akar foglalkozni veled. Így nem kell rá várnod.
2023. okt. 17. 10:15
 2/10 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy kicsi kereskedés és nem nyitva tartási idő van, hanem ha ott van a tulaj, kinyit, ha nincs ott, akkor meg csak a drótkerítés mögül nézegetheted az autókat.
2023. okt. 17. 10:19
 3/10 anonim ***** válasza:

Nyilván nincs állandóan ott.

Neten fent vannak az autók, ha jelentkezik valaki, akkor nyit csak ki.

Elég ritka az, aki hétköznap délelőtt besétál és megvesz egy autót. A nézelődők kedvéért nem feltétlenül éri meg nyitva tartani.

2023. okt. 17. 10:24
 4/10 anonim ***** válasza:
Pl, mert lehet te egy konkrét autó miatt mennél, de előfordulhat, hogy már jött rá vevő, így ne menj potyára.
2023. okt. 17. 10:30
 5/10 anonim ***** válasza:
Bármikor mehetsz nézelődni, de ha konkrét autót akarsz megnézni, akkor jobb ha tudnak róla előre, mert előkészítik addigra, mire odamész. Ha netán lemerült az akksi akkor feltöltik, kiállnak vele nyitottabb helyre hogy könnyebben átnézhesd, esetleg felrakják rá a rendszámot hogy ki tudd próbálni, ilyenek.
2023. okt. 17. 10:44
 6/10 anonim ***** válasza:
Mint láthatod nem kell.
2023. okt. 17. 15:45
 7/10 anonim ***** válasza:
Hogy veled tudjanak foglalkozni.
2023. okt. 17. 16:13
 8/10 Koaxk Ábel ***** válasza:

Amit senki nem írt, de előfordul, az udvari nepper!

Aki egyébként egy magánház udvaráról árul, és valószínűleg, nem ül otthon egésznap a kanapén, hogy jön e egy érdeklődő!

Nekik általában jóval kevesebb eladó autójuk van, de akitől pl én vettem a sajátom, annak is volt azért egy 20-25 autója biztosan készleten, valamint az én esetemben az is extrém volt, hogy csak kifejezetten relatíve nagyobb teljesítményű vagy limitáltabb autókat árult, amikre meg eleve kisebb a napi kereslet.

2023. okt. 17. 17:29
 9/10 Koaxk Ábel ***** válasza:

Egyébként mikor gyerek voltam tényleg úgy mentünk autót venni, hogy kimentünk apámmal a fővárosi autópiacra, az volt akkoriban a legnagyobb ilyen létesítmény.

Egyszerre volt ott vagy több száz, de lehet ezres nagyságrendű autó is, és kb nézelődtünk és ami apámnak megtetszett és persze belefért a keretbe azt megvettük! Gyerekként ez órási élmény volt, több autónk így lett véve, meg magunk is árultunk így ott autót. Lehet a nosztalgia, de volt egy varázsa!

De akkoriban ez nem úgy ment, hogy úgy mentünk kocsit nézni, hogy most konkrét márka, a típus, motorkód, extrák stb... lóxart sem értettünk a kocsikhoz, de nem is igazán volt divat, az, hogy tekerve van az óra, meg okoskodások mentek volna.

Mióta ott a hahu és Bp-ről Ny1regyen pár kattintással is meg tudom nézni, hogy a csiki csuki bt mit árul azóta tényleg szinte felesleges személyesen lejárni a lábad. Meg azóta kikupálodott egy autóban jártas réteg is, rengeteg szakmai cikk, fórum, teszt van, egyszerűen megváltozott a világ!

Ez kb olyan mint nekem valahol szívfájdalom amikor anyámtól kaptam 500ft-ot egy VHS film kölcsönzésére és ámulva néztem a kazettaborítókat a videótékában, hogy jó döntést hozzak, ma meg ncore-on unalomig tudom a többnyire szemetet letölteni!

2023. okt. 17. 17:45
 10/10 anonim ***** válasza:
Mert amíg nincs érdeklődő addig kupeckedik.
2023. okt. 17. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!