Használtautó vásárlás és átírás kereskedőtől?
Figyelt kérdés
Hogyha vásárolok egy gépjárművet egy kereskedőtől akkor az átírást mindenképp ő intézi és várni kell vagy a autó kifizetése után azonnal elhozhatom és utána elintézhetem én is?2022. okt. 9. 14:38
1/5 anonim válasza:
Te döntöd el, hogy átiratod e vele, vagy elviszed és intézed magadnak.
2/5 anonim válasza:
Inezheted te is, de ez nem kerül plusz pénzbe. És nem kell utána járkálnod, sorban állnod stb...
3/5 A kérdező kommentje:
Értem de az autó viszonylag messze van a lakóhelyemtől így nem akarnák duplán utazni érte hanem azonnal elhozni és akkor elintézném én.
2022. okt. 9. 15:49
4/5 anonim válasza:
#2 Miért ne kerüne plusz pénzbe? Tőlünk anno elkérte az átírás diját a kereskedő.
5/5 anonim válasza:
Miért, ha te íratod át akkor ingyenes?
Persze hogy elkéri, de az nem plusz pénz. Az lenne plusz pénz, ha az ügyintezesért számol fel valamennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!