10m alatt melyik a legjobb választás a nagymotoros turbós benzines automata váltós autók között?
Keresem a választ arra, hogy melyik lehet vajon ár/érték arányban a legjobb választás 6-10m ft között?
Fontos kitételek:
-2900ccm3 felett
-turbós benzinmotor
-fejlettebb automata váltó
-coupe/sedan/ esetleg ferdehátú
Ami eszembe jutott, az a bmw f szériája 35/40i, audi 3.0v6.
Mi az, ami még felérhet ezekkel ebben az árkategóriàban?
2.0tfsi dsg után szeretnék átülni, a jelenlegi autómat nem érzem elég erősnek, 240le, tuningolni pedig nem szeretném.
A váltót nagyon szeretem, nem annyira gyors, mint a mai automaták, D/R közötti kapcsolás elég lassú, vezetés közben élvezhető, de egy minimális késés itt is könnyen megfigyelhető. A váltáskori hang nagyon tetszik, de maga a motorhang, kipufogó hang semmi extra, közelében nincs egy sor6/v6-nak.
A fogyasztás 11l-es átlag, ha finoman közlekedek vele, főleg város.
Szerintem egy 3.0 sem enne sokkal többet, cserébe sokkal több lenne az élmény, így tervezem a cserét.
Azt vettem észre, hogy ezek a feltételek 6-7m-tól indulnak, szuper lenne, ha minél újabb és kevés km-es autót tudnék talàlni, az sem baj, ha kintről kell behozzam, tudom, hogy a nagy motoros autók elég ritkák itthon.
Nem új autóban gondolkozok, hanem 2013- felfelé.
Elektromos nem játszik köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!