Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Jaguar X-Type vélemények,...

Jaguar X-Type vélemények, tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Gondolkozom egy Jaguar X-Type 2.0D vásárlásán és sajnos nem nagyon tudok róla semmit! Mennyire megbízható autó? Fenntartása és az alkatrész árak is érdekelnének! Köszönöm a válaszokat!
2023. okt. 20. 22:04
 1/3 anonim ***** válasza:
32%
Egy szarabb Ford Mondeo.
2023. okt. 20. 22:32
 2/3 anonim ***** válasza:

Nekem is megtetszett egy időben, de nem egy jó autó semmilyen tekintetben.

A Ford Mondeonak talán eddigi legrosszabb generációjára építkezik. Szerintem kicsit aránytalan is a forma, nem sikerült olyan jól az angol elegancia mint mondjuk a Rover 75-nek akkoriban hasonló méretosztályban.

Elektronikai gondok tömkelegét produkálják, nem a motorokkal szokott a gond lenni ezeknél.

Ha mindez nem lenne elég, akkor szűkös is szedán létére hátul kifejezetten.

2023. okt. 21. 04:39
 3/3 Isti1976 ***** válasza:

Nekem benzines volt 2x és nagyon szerettem őket, mert a 4x4-es (60% hátul), 230LE-vel, manuális váltóval nagyon jó móka. A dízelről annyit tudok, hogy a vele egyidős Mondeoval kb azonosak a költségek, tehát nem túl sok, és mennyivel szebb, cserébe belül kisebb. Nekem sosem volt gondom a belső méretével, arra vigyázz, hogy a hátsó ülés dönthetősége egy opció volt, amit nyilván mindenki bekattintott rendeléskor, de nehogy kifogj egy olyat, amin elfelejtették.

A színre fújt lökhárítósak futóműve a keményebb "sport", a krómozott lágyabb, nekem a sport jött be.

Ami még érdekes lehet, hogy ezek mára koros autók, egy idős autó minden nyűgével, de semmivel sem macerásabb, mint bármi más, ami ilyen idős.

2024. jan. 31. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!