Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért válaszolnak ebben a...

Koaxk Ábel kérdése:

Miért válaszolnak ebben a kategóriában még mindig sokan anonim módon?

Figyelt kérdés

2 évvel ezelőtt egyszer feltettem már ezt a kérdést!

Akkoriban, azt éreztem, vagy lehet úgy is volt, hogy kifejezetten név alapján lepontozták az én, vagy bárki válaszát, ma már ezt totál nem tapasztalom. Szóval számomra ez a topic kifejezetten javult.

Még is érdekel, hogy egy ilyen témakörben miért fontos, vagy miért jobb a névtelen tanácsadás?

Én például örülök, hogyha tudják, hogy amit én mondok az biztosan jó, ha meg nem az is egy visszajelzés!

2023. okt. 20. 20:25
 1/6 nemaRendőrség ***** válasza:
89%

Én talán pont névvel kommentelek, de megértem azokat akik nem.

Lehet hogy ebben a kategóriában felvállalná valaki a véleményét, de mondjuk a felnőtt párkapcsolatokban stb már nem

2023. okt. 20. 20:39
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Miért kellene név? Az számít mit mondasz, nem az, hogy ki mondja.
2023. okt. 20. 20:43
 3/6 A kérdező kommentje:

#nemaRendőrség

Jogos, én saját mátrixomból indultam ki, én csak ide kommentelek!

2023. okt. 20. 20:47
 4/6 A kérdező kommentje:

Igazad is van, meg nem is, például ha ezt tekinthetjük szakmai fórumnak, akkor azért sokat számít, hogy ki írja, hogy adott témakörben mennyire hozzáértő vagy egy troll...

De mivel az első válaszoló leírta a rendszer gyengeségét, vagy hiányosságát, innentől valóban nem releváns a kérdés.

2023. okt. 20. 20:50
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem lehet kategóriánként ki-be kapcsolgatni a név megjelenítését.
2023. okt. 21. 06:59
 6/6 anonim ***** válasza:
Mert az ittlevok fele a szexualitas temaban munkalkodik, es ott jobb anonimnak lenni. Nem magambol indulok ki. En azt se tudtam hogy be lehet allitani hogy lassak a nevem vagy ne.
2023. okt. 21. 09:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!