Miért válaszolnak ebben a kategóriában nagyon sokan anonim módon?
Leírom a saját tapasztalatom, én évek óta írok ide, hol kérdéseket, hol válaszokat. Ameddig névvel tettem ezt, szinte sosem volt 100%-os válaszom mióta, ezt anonim módon teszem, sokkal több releváns választ adok...
Azt vettem észre ha autómárkák kerülnek szóba, ott is többnyire lepontozást kapok szimplán egy tényközlésre.
Így meguntam, hogy pusztán vélt vagy más szerint valós indok miatt lepontozzanak, más is így van ezzel?
Nem egó kérdés, inkább csak érdekel a háttere.
ez nem egészen így van...ha valaki névvel ír, és jót, az jó, ha ugyanaz felháborítót, vagy rémséget ír, akkor lepontozom..
De ettől még nincs harag.
Ez nem csakazértis, mint a gyerekeknél..persze óvodás szinten kérdezni, az veri a biztit..
Teljesen felesleges ez a pontozás.
Én is van amikor tudom hogy jól válaszolok és lepontoznak, amikor meg trollkodok olyan 100 %-ot kapok hogy csak na.
Én konkrétan nagy lepontozó vagyok, sokszor el sem olvasom a választ. Meg is mondom hogy miért.
Ott vannak az unatkozó gyerekek. Kiír egy blőd hülyeséget és a sok bugris adja alá a lovat. Pedig mindenki tudja, hogy nem etetjük a trollt!
Mégis próbálják neki megmagyarázni a dolgot, de full értelmetlen. Aki egy troll kérdésre próbál értelmes választ adni, azt lepontozom. Aki visszatrollkodik, azt meg felpontozom.
Aztán ott van a degenerált szakasz. A saját anyanyelvét nem ismeri, helyesírásról életébe nem hallott, egy egyszerű mondatot nem tud megfogalmazni. Aki képes kibogarászni a költő akaratát a betűhányásból, azt lepontozom. Nem érdekel jó e a válasza. Így hülyül el a népesség, hogy a majom lustaságból vagy nemtörődömségből odaokád valamit, és a másik nem csak azzal foglalkozik hogy válaszoljon, de a kèrdés dekódolása is reá hárul. Ne legyünk már ennyire szolgalelkűek! Aki debil, azt fel kell világosítani a debilségéről és nem helyette dolgozni.
Aztán ott van az összes only link kérdés. Full kamu! Sose fogja megvenni a paraszt azt a roncsot amit linkelt, mert csak pontokat gyűjt. Felesleges neki válaszolni. Mégis megteszi a sok mamlasz. És nem veszik észre hogy másnap ott a következő ilyen kérdés ugyanazzal a megfogalmazással.
Aztán ott vannak a távszerelések. Az a szánalom netovábbja. Mikor a pincér akar javítani, tuningolni, közbe egy torx fejet nem tud megkülönböztetni egy imbusztól. Aki érez affinitást az autója buherálásához, az nem itt fog kérdezősködni, hanem utánaolvas maga.
Ezen az oldalon valódi probléma naponta ha 2-3 akad. De azokra valahogy nem érkezik értelmes válasz, még azoktól sem akik vállalják a nevüket.
Ja és amit rohadtul utálok: olvas valami baromságot az együgyű egy bulvár oldalon (totalszar, vezess, speedzone stb) és eszetlenül terjeszti. Fogalma nincs róla mit mond, csak birkaként béget.
Hát én ezèrt pontozom le a közlekedés kategória 90%-át.
Te is anonim vagy kérdező! Amúgy nem hiszem, hogy a nickneve miatt pontoznak le valakit. Sőt sokszor nem is amiatt amit ír. Ha valaki egy eldöntendő kérdésre igent ír, a másik válaszoló nemet, mindkettőt ugyanúgy lepontozzák.
Én nem kifejezetten emiatt a kategória miatt nem jelenítem meg a regisztrációs nevemet. Sőt, annak idején 2008-2009 tájékán, mikor először regisztráltam, nem is tudom, hogy volt-e erre opció.
Sajnos ilyen a közösség: kategóriánként változó. Én azt figyeltem meg, hogy valamelyikben mindig 100%-ot kapsz, ha ironikus vagy, máshol meg örülhetsz a 15%-nak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!