Mercedes Cls W219 350 Cgi, fenn tudnám tartani?
Figyelt kérdés
Álomautóm a w219, és nagyon szeretnék egyet, de nem tudom mennyire durva a karbantartási költsége. Lehetöleg cls tulajdonosoktól kérnék tapasztalayokat.
A keretem, elképzelésem:
Németböl hoznám be kb 9.000 eur vételárért.
Fiatal vagyok, szüleimmel lakok, így a nettó 300 ezer forintos fizetésem 100%-át a kocsira szánnám. Tankolás, karbantartás, stb.
A kérdés, ebböl fenn tudnám e tartani?
A minél hosszabb, tartalmas válaszokat elöre is köszönöm!
2023. okt. 20. 10:42
11/11 anonim válasza:
Én is így vagyok vele, hogy nem mindig az ésszerű dolgot választanám, hanem azt ami jobban tetszik, ennyi idős kocsi már teljesen lutri, kifoghatsz jót meg hulladékot is, simán lehet, hogy évekig csak a kötelező dolgokat kell rá költsd, de ugyanúgy az is, hogy a vételárat ráköltheted mégegyszer a következő hónapban, e46 igaz olcsóbb kategória, de ugyanez a szitu, ha belefér, hogy benne van az is, hogy gyakorlatilag buktad a pénzed és eladhatod jóval olcsóbban mert olyan hibája jön elő amit nem éri meg megjavítani, de ha nem akkor van egy olyan kocsid amire vágytál, akkor válaszd a mercit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!