Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Átvert a szerelő?

Átvert a szerelő?

Figyelt kérdés
Az autómból picit folyt az olaj és elvittem szerelőhöz. Ott felemelték, de nem tudták megmondani, hogy mi baja, mert piszkos volt az alja, és azt mondták, hogy majd másnap kiderítik, hogy honnan szivárog. így is történt, az autót otthagytam, és másnap hívtak, hogy főtengely szimering-et kell cserélni, az pedig kb 30-35 ezerbe kerül. Mondom oké, csinálják meg, és következő nap elmentem érte. Csak akkor már nem volt ott a szerelő, akivel azelőtt beszéltem, csak egy kis recepciós csajszi, akinek fizettem, és átadta a számlát, meg az autót. Összesen 30.650Ft-ot fizettem, és a számlán az áll, hogy az alkatrész 650ft volt, a munkadíj pedig 30e. Hogy lehet ez, hogy a munkadíj majdnem 50x annyiba kerül, mint a beépített alkatrész??

2023. okt. 19. 21:28
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
54%
Az autód vert át, mert még nem is lett volna szabad folynia a szimeringnek.
2023. okt. 20. 09:48
 22/23 anonim ***** válasza:
Ennyi az annyi, fogadd el.
2023. okt. 20. 16:42
 23/23 anonim ***** válasza:
100%
Autószerelő vagyok, volt, hogy egy 50 ft-os fagydugót kellett cseréljek, másfél napig dolgoztam az autón, mire hozzáfértem a fagydugóhoz, hogy kicseréljem, akkor ezen logika szerint ha a fagydugó 50 forint volt, akkor nekem másfél napi munkáért 75 ft-ot lett volna szabad elkérnem?
2023. okt. 20. 19:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!