Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Minek találták ki, hogy...

Minek találták ki, hogy benzinkúton lehessen kapni hot-dogot, kávét, meg mindenféle ételt, italt?

Figyelt kérdés
Csak az idő megy vele, szerencsétlen benzinkutasnak kapkodnia kell, hogy a kasszánál is legyen, közben szendvicset csináljon, kávét főzzön, stb. Olykor alig halad a kiszolgálás, pedig én csak az üzemanyagot szeretném kifizetni. Telepítsenek akkor végre önkiszolgáló kutakat, aztán aki akar, nyugodtan bemehet hot-dogozni, meg kávécskázni. Nagyon kellemetlen, amikor bent állunk 10-en, mert nem halad a sor.

2023. okt. 14. 11:11
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Ebbe a számlás történetbe már nem egyszer futottam amúgy bele.
2023. okt. 14. 11:40
 12/20 anonim ***** válasza:

9-es vagyok, svédeknél (is) már ilyen self checkoutos rendszer is van több kúton. Nem kell megvárnod, mig Hans kajája elkészül, hanem odamész, beolvasod a két három terméked oszt' lehet menni.

[link]

2023. okt. 14. 11:41
 13/20 A kérdező kommentje:
Magyarországon ez űrtechnológiának számít még, szóval egyhamar sajnos nem lesz ilyen.
2023. okt. 14. 11:44
 14/20 Ékezetes billetyűzet ***** válasza:
96%

Kérdező fogd már fel hogy hülyeséget hajtasz és nem egyedül élsz ezen a bolygón. Amióta világ a világ, azóta egyik élőlény vár a másikra, pl. hogy hozzáférjen a táplálékhoz, amit elejtettek vagy a madarak az etetőnél, itatónál, ha megszomjaztak.

Értem persze a problémádat, de borzasztóan leegyszerűsíted. Egyrészt ez egy üzleti modell, a nagyobb profitszerzés érdekében. Másrészt az érkezési sorrend az érkezési sorrend, hiába van szaporád, ha valaki épp a wc-n trónol, ki kell várnod...

"Telepítsenek akkor végre önkiszolgáló kutakat"

Vannak önkiszolgáló kutak, pl. az Envi teljes hálózata önkiszolgáló, tudtommal. Csak ott meg arra kell várnod, hogy a gép reagáljon... alapot adva egy újabb hőzöngés okára.

2023. okt. 14. 11:50
 15/20 A kérdező kommentje:
Semmi hülyeség nincs abban, amit írtam.
2023. okt. 14. 11:52
 16/20 anonim ***** válasza:
46%
Ezt a pampogást a sorban add elő, csak ha valakinek épp lent van a vércukra és vár a szendójára, hogy helyre rakja lehet kevesebb türelemmel fog rendelkezni az átlagosnál és elkeni a szádat :)
2023. okt. 14. 12:00
 17/20 A kérdező kommentje:
Jujj, de kemény vagy. Nem mondták még neked, hogy leesett vércukorral nemigazán lehet verekedni?
2023. okt. 14. 12:11
 18/20 anonim ***** válasza:

Egyébként a Mol-nál nem értem ezeket az elvileg automata kutakat. Emlékszem, hogy egyszer tankoltam ott, be se kellett mennem a shopba. Másodjára sehogy nem akart működik. Akkor szóltak, hogy csak záróra után működik automata módba. Nem is értem miért nem lehet nap közben is automata. Így aki nem akar még a shopban vásárolni és/vagy kávézni az tankol és mehet a dolgára.

Legtöbb esetben azt szoktam amúgy látni, hogy 2 ember áll a pultban, ha kérek egy kávét akkor ő azt tudja készíteni is. Így akik mögöttem vannak a sorban azoknak nem kell még arra is várnia, hogy megkapjam a rendelésem.

2023. okt. 14. 12:22
 19/20 Koaxk Ábel ***** válasza:
38%

Valamilyen szinten megértem a kérdezőt!

Van pl Solymáron egy Shell kút, de amúgy kis benzinkút és technikailag azért nagyon sok autót tud egyszerre fogadni tankolásra.

De sajnos rendszerint 1 pénztáros van, és tényleg nem a pénztáros hölgyek hibája, mert kedvelem őket, de amikor valaki az orbitális sorban még 2 két hot dog-ot rendel meg kávét azzal rohadtul megakasztja a sort.

Nyilván ez a vezetés hibája, hogy ez így ki tud alakulni, de akkor is az átlag tankolónak bosszantó, a dolgozóknak meg iszonyat stressz lehet...

Magyar autópályán meg találkoztam olyannal, hogy komplett étterem része volt a benzinkútnak! Nyilván ez nem egy liga, de talán kéne valami összhangot találni, hogy ne a szerencsétleten kutasokat terheljük halálra..

Mondok egy pozitív példát, én pl minden reggel munkába menet a hűvösvölgyi úti OMV kúton veszek napi friss szendvicset! Jó minőségűt sőt akár gourmét is vehetnék ha éppen van rá igényem, mindezt kb hajnali 5 óra körül...

Van amelyik cég ezt okosan meg tudja oldani!

2023. okt. 14. 12:51
 20/20 anonim ***** válasza:
90%
Milyen kút ez? Ugyanis a shop személyzete nem tankol, a kutas meg nem szolgál ki a boltban.
2023. okt. 14. 20:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!