Minek találták ki, hogy benzinkúton lehessen kapni hot-dogot, kávét, meg mindenféle ételt, italt?
Na látod ez a probléma, hogy nem mérvadó nekik a kisember véleménye. Mert ha mérvadó lenne, akkor észrevennék, ha valaki csak az üzemanyagot akarja kifizetni, akkor ne kelljen már megvárnia, amíg az előtte lévő 5 embernek elkészítik a szendvicset. Még így leírva is érződik, hogy nem jó rendszer. Persze itt gondolom mindenki türelmesen vár, de a valóságban nem ezt tapasztalom. Az van, hogy minél hamarabb szabadulni akarnak a kútról. Tehát sokat segítene, ha több önkiszolgáló kút lenne, ugyanis így mindkettő igény ki lenne elégítve.
Hogy ne lenne rá igény....
Amikor le kell vezetned 600km-ert egy pályán nem fogsz lejönni valami faluba/városba keresgélni valami boltot/üzletet/kajáldát.
Az is csak idő meg üzemanyagpénz.
Igaz a hot dogjuk nem valami nagy szám.
Megkóstoltam amikor volt rá 50%-os kuponom... viszont a hűtött, csomagolt hosszú szendvics kifejezetten finom!
Nem azzal van a gond, ha megéheznek, hanem azzal, hogy én emiatt nem haladok. Nekem meg kell várnom, amíg a kiscsalád előttem leadja a rendelést. Mint írtam, ismerek benzinkutast, ő elmondja, hogy mennyire türelmetlenek mások is, szóval nem csak az én problémám ez. Valaki szószerint behajintja a pénzt a kasszáshoz, mert már annyira menne. Amíg ő a szendvicset csinálja, áll a kiszolgálás.
A megoldás valóban az önkiszolgáló rendszer volna. Külföldön még több féle hotdog közül lehet választani, meg mindenféle egyebet felszolgálnak, csak mellette az összes kútoszlop automata. Te ha bemész a butikba, akkor nem a tankolást fizeted ki, hanem a kaját, kocsihoz cuccot, akármit.
Úgy hogy igen, amikor bemennek kérni egy számlát a kimondhatatlan cégnévre, amivel a kutas küzd, mert félrenyomja 2x, majd utána bekérnek két kávét két hotdogot, akkor tud frusztráló lenni valóban.
Végre egy valaki, aki érti, hogy mire akarok kilyukadni, és mi lenne a megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!