Mennyire árt az autónak ha járatva van 10 masodpercig 2 liter olajhiannyal?
Semmi rosszat nem csinált, ettől a motornak semmi baja nem lesz. Ha beleb@ssza a 4.4 litert és felette lesz a szint akkor meg az a bajod.
Ha fingod sincs egy motor működéséről ne tégy lenéző megjegyzéseket emberekről. Én csináltam így túlöntöttem azt ot cikuszolt a makákó, hogy engedjem le mert most mi lesz. Megsúgom SEMMI. De le kellett engedjem egy deci olajat, azt az KÁRBAVÉSZ!! Ezért is le baszás.....
Na ezért nem mehet ügyfél a műhelybe normális helyeken, mert csak felb@ssza az embert.
Mesés, ahogyan az ártatlan laikus kérdés egy pillanat alatt csap át a "Miert nem tudnak rendesen olajat cserelni a szerelok?" hangulatba. :D
Most vagy ne érts hozzá, vagy érts hozzá, de ez a szerintetek lesz így baja vs az isten fszáért nem lehet normálisan olajat cserélni üti egymást.
Tényleg, vagy maradj kint és akkor úgy csinálja a szerelő ahogyan szokta, vagy keress mást, aki a te elvárásaidnak megfelelően szerel (lol), vagy csináld magad. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!