Mazda 6 2004 1.8 benzin állófűtés hogy működik?
Nem kell hozzá járnia a motornak, pont ez a lényege. Járó motornál ott van az autó rendes fűtése (ami a járó motor hője által felmelegedett vízzel melegít) és haszontalan az állófűtés. Csak ugye az a baj a normális fűtéssel, hogy a motornak idő kell a bemelegedésre és addig hideg van az autóban. Az állófűtés arra van, hogy álló, azaz hideg motornál előre felfűti a vizet, tehát például felkelsz, bekapcsolod az állófűtést, még megkávézol vagy ilyesmi, 20 perc múlva elindulsz, beülsz az autóba, bekapcsolod a fűtést és az azonnal meleg levegőt fúj.
Hátulütője, hogy valamiből ugyebár ki kell nyerni azt az energiát, amiből felfűti a vizet, ez az energia a benzinből jön, tehát azzal számolni kell, hogy azt használva sűrűbben kell majd tankolni. Hogy mennyit fogyaszt, azt nem tudom, mert nekem még soha nem volt, soha nem használtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!