Mekkora esélyem lehet hitelt kapni a kereskedéstől?
"1 millió forint, 5 évre állította be a bankos amikor felvettem, havi 22 ezer. még 980 ezer vissza van belőle. egyben ki szerettem volna fizetni, de nem teljesen úgy sültek a dolgok hogy sikerüljön, pedig 3-4 hónap alatt rendezni tudtam volna ha minden jól megy."
Ezen hangosan felröhögtem.
Először tisztázd már le az egészet úgy hogy 0 ft legyen a tartozás.
Aztán majd ráérsz felvenni valamit, de nem javaslom é.
Legalább a saját hibádból tanulj hogy nem szabad felvenni semmilyen hitelt, főleg meg szar lefingott autóra.
Te abból sose jössz ki jól, ott a bank akinek ez jól jön.
Ez több sebből vérzik...
1 millió 5 évre 22000 törlesztővel az 11,5% THM! Ennyire te nem kapsz hitelt, vagy is régebben adtak. Viszont neked 980000 a tartozásod, ami azt jelenti max 2 hónapot fizettél csak ki.
Van 2 autód, de még kell egy 3. is?
Ha normálisan fogalmaztad volna meg a magyarázatodat, akkor értelmes válaszokból is többet kapnál.
Szóval elemzed ki miket írtál és majd te is megérted hol vannak az ellentmondások.
Add el a roncsodat, fizesd ki a hiteledet, aztán vegyél fel 2,5 millió személyi hitelt. Ezt meg előtörleszted évi 1x, akkor kevesebb a kamat. Ha kereskedésbe veszel kocsit hitelre a bank nevére kerül, nem a tiedre, aztán ha letelik a hitel még irathatod is át megint.
A fizetésed 30%-ig fedezet nélkül terhelhető, nézd meg a magnet bankot, autóhitelt nagyon jó thm-el adják, és csak az adásvételit és a forgalmit kell utólag bemutatnod, 60 napos türelmi idővel.
4 voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!