Mely autószalonokból vagy kereskedésekből vettetek már autót? Melyik a kedvenc autószalonotok?
Figyelt kérdés
Ki, mely autószalonokból/márkakereskedésekből, és/vagy használtautó kereskedésekből vett már autót? Melyik a kedvencetek közülük? Van-e még egyéb kedvenc szalonotok?2023. aug. 26. 17:14
2/9 anonim válasza:
Denzel Auto, Bécs, Erdberg
Volvo Galéria, Budapest
Rendben volt mindkettő, mindenre korrektül válaszoltak, megmutattak.
3/9 anonim válasza:
Kedvenc szalon? Meg a tököm. Az értékesítő szakmánál undorítóbb nincs, aztán ha bemész bármelyikbe, levegőt venni sem hagynak azok a férgek.
Nem a kereskedők személyével van bajom, ők csak egy munkát végeznek el, nyilván elő van írva nekik minden, szóval erről nem ők tehetnek.
4/9 anonim válasza:
Porsche Hungaria.
Minden evben veszek naluk uj autot
6/9 anonim válasza:
Gablini 2x
Suzuki nemtudommicsoda (Halas? Halász? Kovács? franc se emlékszik) 1x
M5 1x
Emil Frey 1x
Gablini oké volt, a többi felejtős, nem mennék vissza hozzájuk.
7/9 anonim válasza:
Az a kedvenc szalonom, ahol a legjobb ár/érték arányú autót kapom.
8/9 anonim válasza:
Ja, +Duna Autó és Jász is 1-1x, de azok is csak jöttem-fizettem-távoztam kapcsolatok voltak, nem lopták magukat a szívembe.
9/9 anonim válasza:
Skoda babják, seat velent, opel csősz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!