Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 2-es Focusokból vannak még jó...

2-es Focusokból vannak még jó állapotú példányok?

Figyelt kérdés

Használtautó vásárlásban vagyok. Ez az az autó ami megfelelne az igényeimnek. 1.6 benzineset keresek, hatchback vagy kombit.

Van választék de nem tudom lehet e még olyat találni ami nincs leharcolva, nem rohadt már szét az alja, váltó-motor normálisan működik. Az nem baj ha a kopó alkatrészeket kell cserélni, meg az sem ha itt-ott karcos vagy kopott pár dolog, csak műszakilag legyen rendben.

2023. okt. 4. 19:43
 1/5 A kérdező kommentje:
A kínálat közepét céloztam be. Kb 1.5 millióm van a kicsira, plusz pár százezer szervizre, papírozásra.
2023. okt. 4. 19:44
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Van, persze. Ennyi pénzből ki is jön egy ilyen.

Motorikusan alapvetően megbízható szinte az összes, rohadásra nem igazán hajlamos. Legnagyobb probléma a hátsó futómű szokott lenni, ott ha a szilentek elfáradnak, akkor kompletten cserélni kell mindent, a 6 keresztlengőkart, 2 hosszlengőkar szilentet, mindezekhez csavarkészlet mert mindig belerohadnak a szilentekbe és csak roncsolással jön szét, stabpálcákat, akár a rugókat is, mert azok viszont rohadnak és törnek. Egy ilyen komplett felújítás benne van olyan 3-400 esetben, cserébe viszont strapabíró, sokáig bírja és kategóriájának legjobb futóműve, hasonló árú autóból nem találsz stabilabbat és kényelmesebbet. Minden más tekintetben is tudom ajánlani, amennyit rá akarsz/tudsz fordítani, annyiból abszolút kihozható egy jó autó.

2023. okt. 4. 20:05
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Elég részletes választ kaptam. Hát alapból szánok pénzt ilyenekre, direkt úgy rakosgattam félre. Ha szilet vagy lengőkar cserés az is belefér. Köszönöm, csak megerősítettél.
2023. okt. 4. 20:17
 4/5 anonim ***** válasza:

Ne vedd meg a 2-es Focust 1.6-os motorral, mert egy BENZINTEMETŐ.

Városban 10 literes lesz a fogyasztásod vele. Inkább nézzél egy dízelt, ha nem üzemanyagra akarod költeni a pénzedet. Ha többet mész városon kívül, de nem akarsz dízelt, akkor az 1.8-as benzines motorral vegyél 2-es Focust.

2023. okt. 4. 21:14
 5/5 A kérdező kommentje:
A dízel elég macerás tud lenni és ha kevesebbet is eszik de a gatyám rámegy ha valamit javíttatni kell. Egyébként vegyesen használnám, néha város néha országút. Nem mennék többet vele évi 5000 km-nél.
2023. okt. 4. 23:19

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!