Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi számít jó/határ korrekciós...

Mi számít jó/határ korrekciós értéknek?

Figyelt kérdés

Mi az ami jó meg pl. ami határon van.

Tegyük fel, hogy 4 henger esetén ezek a számok jönnek elő (0.20, -0.04, -0.19, 0.02) Ez gondolom még jónak számíthat. Ha 0.40-50-60-70 fölé megy az egyik az már soknak számít?

2023. okt. 1. 14:51
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
64%

#10 Én csak a te írásodra reagáltam, abból indultam ki: "#4 esetében nyilvánvalóan 1-et vesz alapnak, ehhez adódik a korrekció, így lesz 1.18, azaz 18% korrekció."

1,18 lenne szerinted a 18%-os korrekció, 1 lenne a 100%, vagyis a gyári érték. Akkor a 0 micsoda? A negatívat hogy értelmeznéd? (Költői a kérdés, nem kell megmagyarázni, hogy te tudod a tutit.) Erre írtam, amit írtam. De rendben, ha úgy jobban érzed magad, akkor te megmondtad, csak én nem értek hozzá.

Azt is leírtam, hogy mg/löketről van szó. De én már csak ilyen tanulatlan vagyok, hogy a te akadémiai professzori szintedhez nem érek fel. Oké én itt befejeztem, nem egyszerű kommunikálni veled. A konzekvenciát meg mindenki leszűri.

2023. okt. 1. 19:44
 12/13 anonim ***** válasza:
64%

#1-es vagyok. Természetesen én is mg/löketről írtam, mint ahogy látom a kérdező is. Tehát teljesen helytálló volt, amit írtam. De a #10, 2-es (meg már nem tudom melyik válaszokat írta ő) ahelyett hogy kérdezett volna, egyből nyomta zsigerből ismeretlenül a lehülyézést, meg a bosszú lepontozást...

Ő nem gondolatolvasó, de mástól elvárja, hogy tudja, hogy ő természetesen csak százalékban gondolkozik.

Hát vannak itt érdekes emberek...

2023. okt. 1. 19:57
 13/13 anonim ***** válasza:
0%

#12 Hát baromi fordítva vagy te bekötve.

1. Én nem hülyéztem le senkit, csak mások engem.

2. Miért kellett volna kérdeznem? Tényleg az én hibám, hogy azt gondoltam, hogy állítólag felnőtt emberek vannak annyira értelmesen, hogy tudják, hogy mennyiségek után mértékegységet kell írni? Ez egy olyan téma, ahol az értékek mértékegység nélkül is jók, csak úgy mást jelentenek. Nem nekem kell kérdezni, hiszen nem tudhatom, hogy van mit megkérdezni. Talán emberek tanuljanak meg nem hülyeségeket írogatni.

3. Én nem vártam el, hogy "kitalálják", hogy százalékokról beszélek, mivel EZERSZER LEÍRTAM! Ha valaki, akkor én nem fogalmaztam kétértelműen.

Olyan dolgokat aggatsz rám, ami egyáltalán nem igaz, viszont a többiekre annál inkább. Jobb lett volna, ha csendben maradsz, ahelyett, hogy bohócot csinálsz magadból.

Ja és nem pontoztam le senkit, az nem az én szokásom.

2023. okt. 2. 04:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!