Saját területemen parkol a szomszéd, mit léphetek ?
Adott a közterület, ezt nem bántjuk, nem erről fogunk beszélni.
Hanem a saját házrész elött, nem a közterületből, annyival beljebb került a kerítés, lett kialakítva parkoló rész, 2 autónak.
A szomszéd rendszeresen oda parkol, amikor megemlítem neki, akkor azt mondja az közterület és ö oda fog állni, mert minek nekünk 4 autó... neki csak 1 van ezért nem érdekli. És megköszönte, hogy kitérköveztuk a parkolóját.
Na szóval.. Ha jól gondolom, akkor ide kirakatok egy táblát, hogy privát parkoló. És ha beáll ide, akkor elvontathattatom a járgányt? 🙂
Most reggel ahogy mentünk el munkába, szóltam neki.
El lesz vontatva az autó 🙂
Elég volt kicsit erelyesebben beszélni.
Mondom attól hogy fele annyi idős vagyok, nem velem fog játszani, nem igazán érdekel a jó szomszédsági viszony. Ahogy az sem, ha elvontatják az autót 🙂 ma kiderül működött e
Leláncoltam.
A szomszéd pedig kihívta a rendőrt 🤡 vagyis a körzeti megbízottat
El nem vontattathatom, de tehetek hivatalos feljelentést a szomszéd ellen. Valamint le kellett szednem a láncot hogy eltudjon onnan kotródni azzal a q drága Octaviával, mert 2 éves autóval nem akart a sárba állni, elmondása szerint.
Aztán a "rendőr" után odajött "kibékülni". Na a körzeti megbízott is megér egy misét.. mindegy is.
Azt mondja azért állt oda, mert látja hogy nekünk van még 2 garázs meg a garázs előtt is hely, meg nem akar sárban állni.
Mondom igen, csak ha már megcsináltuk az egészet, nem fogjuk kiadni másnak.
Valamint a garázsok előtti nagykapu befelé nyílik ergo, maximum egy autóval fértem el ott, azzal is úgy hogy nyitásnál a fübe mentem.
Végezetül mondom ha kifizeti a parkoló felét, használhatja.
Persze reakció nem volt rá 😀 a kerítés és betonozás, térkövezés, földmunka... szállítás, stb....
Minden jó ha a vége jó. Nem kell eltűrni más faxságait, ebből ezt tanultam meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!