Első forgalmi vizsgán meg buktam azóta reszketek ha csak rá gondolok. Hogy győzzem le a félszt?
Hát, ha ennyire stresszel a dolog, nem kéne erőltetni a vezetést.
Vagy először magadat lelkileg rendbe kéne hozni (de az minimum egy év, inkább több év), és akkor normális lelkülettel újra nekiállni.
Ez nemcsak a vezetésről szól. Hanem arról, hogy az ember néha megmérettetés előtt áll, és ezt bírni kell. Mindenki izgul, mindenkiben van némi feszültség ilyenkor, de az, hogy reszket az ember, ha rágondol, az egyszerűen nem egészséges.
Nem is tudom, az iskolai feleltetések, dolgozatok, netán egyetemi vizsgák hogyan sikerültek? Ott is reszkettél minden dolgozat előtt? Mert akkor te már teljes idegroncs lehetsz.
Akkor a pótórákon mondd neki, hogy ezt kéne gyakorolni. Ha továbbra is "jól van az úgy", akkor ha van apukádnak autója, akár vele is gyakorolhatod ezt egy bev.központ parkolójának túlsó végében, ahol már nem állnak autók. És az olcsóbb is, mintha az oktatóval gyakorolnád ezt sok órán keresztül.
Egy szó, mint száz: ez tényleg olyan, hogy semmi se kell hozzá, csak elegendő számú gyakorlás.
Ha az is menni fog rendesen, akkor remélhetőleg idegileg is könnyebben viseled majd a következő vizsgát.
5-re:
Természetesen ez nem szabályos. De ha nem törsz össze semmit és nem ütsz el senkit, a kutya nem fog odamenni és kérni a jogsidat. Ezért mondtam, hogy olyan hely kell, ahol nem parkol más. Az ilyen hatalmas parkolóknak a külső szélén csak akkor szoktak állni, amikor dömping van, pl. karácsony előtti bevásárlási roham.
Attol fuggetlenul hogy milyen jellegu vizsga vagy kudarc, tedd fel magadnak a kerdest, hogy mitol fosol? En is ilyen beszari voltam egyetemen, minden vizsga elott full stressz. Vegere mar nem paraztam, max nem sikerul, aztan kesz.
Forgalmi vizsgara meg tizen evesen mentem, mivel annak vegkepp nem volt tetje, nem foglalkoztam vele. Nem is volt baj.
Egyszeruen nincs min feszulni.
A parhuzamos parkolast meg bevasarlo kozpont parkoloban pont nem tudod gyakorolni. En azt se ajanlom, hogy mas autoval berogzits egy mas meretekkel elkovetett mozdulatsort. Inkabb menj el meg 1-2* vezetni az oktatoddal, ahol tobbszor parkoltok parhuzamosan.
"Parkolóban gyakorolhatok parkolni jogsi nélkül?"
A közforgalom elől elzárt gyakorlópálya az OK. Ha parkolóban próbálkozol, arra járhat egy rosszindulatú rendőr éppen civilben és megkérdezheti, hogy mit csinálsz. Eltilthatnak a vezetéstől 1 évre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!