Forgalmi engedély ha nem időben van mi történik?
Vettem egy kocsit ami ideiglenesen ki van vonva a forgalomból két hete atiras miatt. Nekem most kéne átírnom jövő héten majd az adásvételitől számított 15nap ott jön ki ugye.
A kérdésem az lenne:
- Ha nem teszem meg az adásvételinek van ideje amikor már semmisnek minősül és újra kell írni?
- Ha nem teszem meg mert pár hét múlva lenne pénzem rá ha addig közlekedek vele és megallit a rendőr és jogsit kér csak akkor szerencsém van lehet de ha látja, hogy lejárt akkor ugrik a rendszamtabla és xy büntetés vagy mivel jár ez?
- Amikor sebesség mérés van az úton kocsiból az a gép ugye nem nézi ezt nem jelzi ezeket?
Műszaki is van rajta 1 év-ig még.
Így teljes az infó róla.
Elirtam véletlen de ott van többi részletesen alatta ha elolvasod, köszi
Adás-vételi nem lesz semmis. A nevedre szóló forgalmit helyben adják ki amikor beviszed a kormányablakba az Adás-vételit.
Végülis igen alap ideiglenesen ki van vonva előző tulaj miatt, akkor ha én nem íratom az időbe az már csak hab a tortán. Így se mehetnék vele tény!
A kérdés ha sebesség mérő kocsi áll az út szélén az nem küld büntetést ha nincs forgalmi rajta mivel az a sebességet méri csak nem de?
Mondjuk 4 éve nem állítottak meg csak egyszer de tegyük fel egy ellenőrzés során a rendőr kéri vagy látja nincs forgalomba a kocsi... Mi várható?
Ha bemér akkor mgy a bünti a gyorshajtásért az előző tulajnak. Így legalább még egy csomó macerát a nyakadba veszel.
Egy autó ára mellé az átírás aprópénz, ha nincs rá della, akkor autóra sincs...
Nem megy az előző tulajnak mível adásvételi van a nevemre ő leadta 8 napon belül tehát nem vonják felelosetrr ez biztos rá kérdeztem már okból.
Nem mér be ha betartom a sebességet de nem ezt kérdeztem hanem, hogy a út szélén álló sebesség mérő kocsi nem nézi a forgalmi stb csak a sebességet nem de?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!