Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Forgalmi engedély ha nem...

Forgalmi engedély ha nem időben van mi történik?

Figyelt kérdés

Vettem egy kocsit ami ideiglenesen ki van vonva a forgalomból két hete atiras miatt. Nekem most kéne átírnom jövő héten majd az adásvételitől számított 15nap ott jön ki ugye.

A kérdésem az lenne:

- Ha nem teszem meg az adásvételinek van ideje amikor már semmisnek minősül és újra kell írni?

- Ha nem teszem meg mert pár hét múlva lenne pénzem rá ha addig közlekedek vele és megallit a rendőr és jogsit kér csak akkor szerencsém van lehet de ha látja, hogy lejárt akkor ugrik a rendszamtabla és xy büntetés vagy mivel jár ez?

- Amikor sebesség mérés van az úton kocsiból az a gép ugye nem nézi ezt nem jelzi ezeket?

2023. szept. 24. 19:20
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
#18, de kivonják! Tavasszal adtam el autót. Bejelentettem, hogy eladtam. Új tulajdonos nem iratta át. Jött a levél, hogy kivonták forgalomból.
2023. szept. 25. 16:22
 22/24 anonim ***** válasza:
Hány nap után?
2023. szept. 25. 16:42
 23/24 anonim ***** válasza:
#22 előketestem a határozatot. 2023.05.21-én adtam el az autót. Másnap reggel bejelentettem a kormányhivatalnál. A kivonásról a határozat 2023.06.08-al van keltezve. Nem sokat vártak vele.
2023. szept. 25. 18:09
 24/24 anonim ***** válasza:
#23 Akkor tényleg nem. Gondolom az a 3 nap annyi volt, amíg átírták automatikusan és átfutott az ügy. Én is meglepődtem, mert én viszont csak olyat találtam a rendeletben, hogy 30 napon túl 2 hónap, 31-90 nap között 4 hónap, ami lássuk be, elég abszurd, bár feltételes módban van az egész, hogy kivonHATja a hatóság.
2023. szept. 25. 18:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!