Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi lenne a legjobb megoldás...

Mi lenne a legjobb megoldás Citroen C4 Piacassonál?

Figyelt kérdés
Nem rég vásároltam egy Citroen C4 Grand Picasso 1.6 THP-t. A gyári hibája sajnos létezik ennek a motornak is és eléggé szereti enni az olajat. Sok minden felmerült megoldásnak de nem tudom mi lenne a legjobb... először arra gondoltam, hogy talán be kéne cserélni egy dízeles változatra, de olyan rengeteget nem utazom... motor feljúítás egy pár milliós tétel vagy esetleg egy szimpla dízel motor megvásárlása és annak a beépítése ha minden kötél szakad... ahogy olvastam egyik motor sem kiváló de ettől eltekintve az autó teljesen hibátlan és imádnám is. Tanácstalan vagyok, mert mindenki mást mond én pedig szívesen megtartanám ezt az autót de idővel az olajzabálás rosszabbodhat...
2023. szept. 25. 01:20
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm a tanácsokat!
2023. szept. 26. 16:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!