Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kocsimba csak AUX van, van...

Kocsimba csak AUX van, van megoldás arra, hogy Pendrive(USB)-ról játszak le zenét?

Figyelt kérdés

Régi autómba nem a gyári rádió volt és ott volt USB bemenet, viszont most másik autót vezetek amibe gyári CD-s rádió van és csak AUX van rajta.

Létezik olyan átalakító amit bedugok AUX-ba és másik felén meg van egy USB csatlakozó amibe bedugok pednrive-ot és tudok zenét hallgatni a kocsi hangszóróján?

Neten rákerestem előbb és angol fórumokon legtöbb helyen olyan komment volt, hogy van ilyen átalakító kábel, viszont a valóságban nem fogja átvinni a hangot a kocsi hangszórójára..

Valakinek van ebben tapasztalata?

2023. aug. 3. 18:16
 1/5 anonim ***** válasza:
Új fejegységet vásárolsz.
2023. aug. 3. 18:31
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem megoldható sajnos
2023. aug. 3. 18:37
 3/5 anonim ***** válasza:

Egyszerűbb ha inkább telefonodról játszol le zenéket,ezt pedig vezetékesen összetudod kötni a fejegységgel, vagy bluetooth-on keresztül az alábbi adapterrel

[link]

USB/Jack megoldás jelen esetben nem értem, meg fogalmam sincs az mire is lehet jó, hiszen kellenne tudni mit is hallgat az ember, számokat léptteni stb, szóval eleve egy MP3 lejátszó. Ezt egy sima kábellel mégis hogy? Max ha olyan amiben van DAC, de azokat is telefonokhoz árulják USC-C-s csatival

2023. aug. 3. 18:54
 4/5 anonim ***** válasza:

USB-C csatival ;)

[link]

2023. aug. 3. 18:58
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem a telefon van (amin van jack aljzat) és egy jack-jack dugós kábellel nyomatom.. [link]
2023. aug. 3. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!