Egy 125ös motorhoz túlzás ez a ferszerelés? Mert az is megy 120at a legtöbb szóval nagyot lehet azzal is esni nem? Vagy ti milyet vennétek? Olyat ne írjatok, hogy semilyet kérlek! Csizmát vegyek?
2023. szept. 24. 22:42
A kérdező szavazást indított:
Szerintem nem túlzás én megvenném.
Szerintem túlzás ez.
5 szavazat
1/4 anonim válasza:
Én az 50-es motorhoz is rendesen felöltöztem, igaz nem bőr hanem cordura ruhát vettem, de csak a stílus miatt (enduro)és igen vegyél csizmát is
2/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszodat! Számomra fontos a védelem szóval ha kell kiadok 300 ezret is!
2023. szept. 24. 22:51
3/4 anonim válasza:
Nem csak az számít, hogy Te mennyivel mész.
Betarthatod faluban pl az 50-et is ha egy gyökér telibe kap 70-el.
Ha gyakran motorozol akkor előbb utóbb bukni fogsz.
Nem spórolnék a védő felszerelésen.
4/4 anonim válasza:
En sem sporolnek, viszont lehet hogy egy nadragbol es egy felsobol olcsobban kijossz. :) En meg pl. "hasznaltan" is vettem az en felszerelesem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!