Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A passat mikor vált preztízs...

A passat mikor vált preztízs autóvá?

Figyelt kérdés
A malac passat után a b5.5től?

2023. szept. 21. 15:44
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
SOHA!
2023. szept. 21. 15:52
 2/7 anonim ***** válasza:
83%
Én nem is tudtam, hogy presztízs autó. Ha tudtam volna akkor azt vettem volna nem a Golfot.
2023. szept. 21. 15:52
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem az, csak a falubikák hiszik azt. Amúgy jó autó, meg tényleg magasabb prestige övezi mint a kategóriatársait, de nem prestige autó.
2023. szept. 21. 15:58
 4/7 A kérdező kommentje:
Igen, valahogy úgy értem, hogy magasabb a preztízse mint sok más középkategóriás autónak.
2023. szept. 21. 16:28
 5/7 dirtboy ***** válasza:
100%

Az hogy középkategóriás vagy milyen a besorolása nem igazán érdemes nézni szerintem.

Egy új passat-ot a magyarok jelentős része nem tud megvenni és maga az anyaghasználat,össze szerelés minősége elég jó. Méretei lehet hogy csak középkategóriásnak felel meg de a legtöbb embernek bőven elegendő és pár éve még magasabb kategóriák rendelkeztek a méreteivel.

A passat sikere az hogy a legtöbb embernek tökéletes és kielégíti minden igényüket csak ehez az kell hogy ne a szomszédmiatt vegyünk kocsit.

2023. szept. 21. 17:14
 6/7 anonim ***** válasza:
Egy patika allapotú Passat az meg ha regebbi is, kifejezheti azt, hogy kepes vagy nagyobbacska gepjarmű vezetésére, egesz jó a helykinalat, többnyire a dinamika is, ráadasul viszonylag jo az összeszerelesi minőség es az anyaghasznalat is. Ettől meg nem presztizs kocsi, max valami nagyon csóró zsakfaluban.
2023. szept. 21. 18:56
 7/7 anonim ***** válasza:
Úgy gondolom, hogy igen, jól látod, a b5-től kezdve, azaz 1997-től.
2023. szept. 21. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!