Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogy járok jobban? Ha rendelek...

Hogy járok jobban? Ha rendelek interneten 4 téli gumit, aztán feltetetem a gumissal, vagy ha eleve a gumisnál veszem meg a gumikat?

Figyelt kérdés
Egyáltalán melyik típust érdemes venni, ha a tartósság egy elég erős szempont? 185/65R15
2023. szept. 21. 11:42
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
54%
Igen!
2023. szept. 21. 11:55
 2/16 anonim ***** válasza:
91%
Általában az előbbi esetben jársz jobban.
2023. szept. 21. 12:00
 3/16 dirtboy ***** válasza:
90%

Anyagilag valósznűleg az elsővel,cserébe viszont neked kell bajlódni a gumikkal és a szállítással.

megrendeled akkor legyél otthon mikor kiviszik,rakd el még menni nem kell a gumishoz,majd pakold be a kocsiba és vidd el őket a gumishoz.

Ha a gumistól veszed akkor egyből felszereli és ezeket megúszod.

Szóval relatív hogy hogy jár az ember jobban,attól függ mi fontosabb az anyagi vagy a kényelmi szempont.

2023. szept. 21. 12:22
 4/16 anonim ***** válasza:
0%

Ha a gumisnál veszed, általában ott is ki kell fizetni a munkadíjat, nem ingyen rakja fel.

De számold ki! Megkérdezed a munkadíjat, megnézed a gumik árát, aztán eldöntöd. Egy-két ezer forint miatt szerintem nem éri meg rendelgetni, futárt várni. Jelentősebb különbségnél viszont már lehet értelme kisakkozni hogy olcsóbb.

2023. szept. 21. 12:57
 5/16 anonim ***** válasza:
67%
Nekem panaszkodott a gumis, hogy még ő is drágábban szerzi be a gumikat mint amennyiért a neten meg lehet rendelni,és általában egy bizonyos összeg felett ingyen van a szállítás is. Szerelést, meg a használt gumi otthagyását úgyis ki kell fizetni.
2023. szept. 21. 13:00
 6/16 Koplárovics Béci ***** válasza:
80%

Nagyon sok gumis foglalkozik netes kereskedelemmel is. Az sem lehetetlen, hogy ahol megrendeled, ode megéri elmenni érte személyesen és ott felrakatni (Budapest előnyben, de sokszor vidéki neten kereskedő gumisnak van jobb ára).

Sajnos nincs egyértelmű válasz, mivel nem tudjuk, hogy ahol laksz, ott épp mennyi a csere a kedvenc gumisodnál, mennyi a viszonylag közeli gumisnál a gumi, mennyivel adja drágábban a kedvenc gumisod, mintha neten rendelnéd, illetve van-e a közelben olyan netes kereskedő, aki kedvezményt ad a szerelésre. Ezeknek neked kell utánajárnod...

Kopás szempontjából a Michelin az egyik legjobb, viszont árban is a legdrágábbak között lesz, akár duplájába is kerülhet, mint egy budget gumi (aminél viszont kérdés lehet a megfelelő tapadás). Érdemes lehet teszteket keresgélni-olvasgatni.

2023. szept. 21. 13:06
 7/16 anonim ***** válasza:
67%

"a használt gumi otthagyását úgyis ki kell fizetni."

Nekem eddig vagy nem számláztak érte semmit. Vagy újabban el szoktam hozni és hazafelé a hulladékudvar felé kanyarodok. Ingyen le lehet adni nálunk évente azt hiszem 2 vagy 3 garnitúrát.

2023. szept. 21. 13:08
 8/16 anonim ***** válasza:
A gumisnak pont az az érdeke, hogy tőle vegyék a gumit is, ezért az az opció az olcsóbb! Persze nem a szomszéd maszekhoz kell menni, hanem normális helyre.
2023. szept. 21. 13:22
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Én a Goodgumi-ról rendeltem személyes átvétellel az AKH Mexikói úti szervízbe. Majd ott a srácok közölték, hogy valami akció keretében felrakják 7-8e Ft környéki összegért; éltem a lehetőséggel és a régit is ott lehetett hagyni.

2 éve ők adták a legjobb árat a gumira és a felrakatás is szerencsésen ment.

2023. szept. 21. 13:37
 10/16 anonim ***** válasza:

Én azért utána járnék hogy hol mennyiért adják.

AZtán elkell dönteni hogy melyikkel jársz jobban.

2023. szept. 21. 14:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!