Milyen trend várható a hasznalt autók téren? Stagnálnii vagy emelkedni fog az áruk a következő fél évben? Illetoleg hany Ft-tól és évjárattól érdemes gondolkodni?
Mielőtt meg követek, nem értek a kocsikhoz.
Mindenhol kereskedő /magánszemély ugy érzem pofátlan lehuzasok vannak, bár tudom ez mindig hordoz rizikó faktort..
"Milyen trend várható a hasznalt autók téren?"
Mint minden Magyarországon az inflációval folyamatosan drágább lesz, ráadásul még sok egyéb tényező is van ami ezt befolyásolja, de nem akarok politizálni.
Szóval nagyon minimális az esély, hogy majd javulni fog a helyzet, elég csak az elmúlt 10 évet úgy szummázni, volt a kicsit szopóroller áremelkedéstől, a nagyon szopóroller áremelkedésig, a termékkört meghagyom megválasztani, autó, ingatlan, élelmiszer, rezsi...
A legviccesebb amikor hasraütésre emelnek árakat, vagy találnak ki nem létező dolgokat mint "rendszerhasználati díj", mert Magyarország ugye jobban teljesít! :)
Egyik kollégám elve, hogy most nem vesz autót, ingatlant stb.. mert várja, hogy majd lejjebb megy... Ezen jókat mosolygunk, mert már évek óta ezt várja!
"Mindenhol kereskedő /magánszemély ugy érzem pofátlan lehuzasok vannak"
A kereskedő olyan áron árulja, hogy vélhetően a Réti Eb nem veszi meg tőle?
Tönkre fog menni? Te persze tudod, hogy mennyiért kellene adnia, hogy pörögjön az üzlet és meggazdagodjon? Miért nem állsz be neppernek? A sok hozzá nem értő mellett tiéd lenne a pálya.
Értem amit írtok. Oké.
Akkor ki egészítem.
Az elmúlt 3 évben 2 autót vettem hasznaltan.
Nem egyszerre.
Mind2 esetben át vizsgáltattam 1-1 autó szerelővel. Mindkét esetben nem ugyanazzal hanem másikkal.
Az egyik kereskedőtől lett véve a masik magán személytől.
Az első autó kb 2 hét múlva kuka, a második rá 3 honapra.
A szerelők mind két esrtben elmondták hogy mi az amit költeni kell rá es atom biztos. Nem igy lett. Vagy engem ver a sors vagy nem tudom.
De mind 2ő autó szerelő felkapott és elmeletileg tudja dolgát.
Na ez a le húzás sztory...
Szóval elég nagy kockazatnak érzem avhasznalt kocsit.
Rontgen szeme senkinek nincs..
Utánna a kínlódás.
És az egyk 3 milla a másik 1.
Kb a fele jott vissza mert voltam olyan kretén mikor tovább adtam h kozoltem korrektül mi a pálya..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!