Tudom, hülye kérdés, de van olyan autó, amelyik megvillantja az indexeket bizonyos helyzetekben, például ha leállítják a motort? Vagy az csak nyitáskor villan egyet, ha távirányítóval nyitják és ha bekapcsolják az elakadásjelzőt?
Motor leállításnál nem.
De pl. vészfékezéskor vagy a központi zár működtetésekor igen.
Nálam csak nyitáskor-záráskor. De azt hiszem a menüben ez is beállítható. Vészfékezéskor, vagy ha beavatkozik az ESP, a féklámpát villogtatja.
Amúgy motor leállításkori indexelés nem lenne túl szerencsés. Ha pl forgalmi helyzet miatt meg kell állni és leállítja a motort a start-stop és elkezdene vadul indexelni az autó, még ha csak a vészvillogóval is, félreérthető lenne.
Nekem nincsen ESP az autómban, de nekem is villogtatja a féklámpámat és az elakadásjelzöt erös fékezéskor.
Pedig csak egy egyszerü idös Peugeotom van. Édesapámnak 508-esa van és amikor vezetéstechnikai tréningen volt és a vizes szakaszon csuszott ide-oda, akkor is vibrált a féklámpa. Egy 508-asban pedig van ESP.
Szoval simán lehet, hogy a motorvezérlö eltérö keréksebességnél elkezdi villogtatni a féklámpát.
Hozzáteszem, hogy az 508 hibakodmentes, szoval nem elektronikai zür. Nekem meg teljesen más, nem elektromos baja van.
Kérdezö:
Nekem a 207-em záráskor, vészfékezéskor és nyitáskor villogtatja az elakadásjelzöt, illetve ha automatára van állitva a fényszoró és este leállitom a motort, 30 másodpercig világitanak az elsö lámpák. (Follo me home light vagy mi a neve. Nagyon menö)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!