Autóban légpárnát idéglenesen meg lehet ragasztani mondjuk valami extra erős ragasztó szalaggal?*
Van egy mercedes szemelyautóm,tegnap reggel észre vettem a bal első futóműben lyukas a légpárna.(nagyon apró lyuk szinte észrevehetetlen épphogy ereszt)
Az autó szerelőm helyileg kB 250km re lakik tőlem.
Így arra gondoltam valami idégleges megoldásnak megfelelne e ha mondjuk valami extra erős ragasztó szalaggal körbe ragasztóm?
Mondjuk minimum valami ilyesmi ragasztóra gondoltam.
Vagy esetleg ha ez erősebb:
Válaszokat előre is köszönöm.
Nem tudom, hogy hogy néz ki ez a légpárna és mekkora nyomás van benne.
De az általában igaz, hogy az erő=nyomás*felület. És a szalag ragasztóanyaga folyamatosan elengedi magát, ha erőnek van kitéve. Egyre nagyobb buborék keletkezik, egyre nő a leválasztó erő.
Szerintem jobb az esélyed, ha a ragasztószalagot leszorítod valamivel, ami nem "ereszt", nem deformálódik erő hatására. Pl. ha megtudod tenni, hogy ezt a "párnát" körbetekered több menet spárgával vagy dróttal.
"körbetekered"
Természetesen miután már rajta van a ragasztószalag.
Van légpárnás autó közúti forgalomra? Akkor nem kerekeken megyen?
Az abroncsot nem tudod házilag javítani és életveszélyes is lenne minden ilyen kísérlet. Az abroncs az egyetlen, ami az úttal érintkezik, annak épsége a legeslegfontosabb.
Gyerekek, ez valszeg a légrugó lesz.
Én nemigen mennék ezzel a kocsival sehovasem, ha ereszt.
Konkrétan milliós kárt kockáztatsz, de lelked rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!