Váltó szimmering csere után kell kardánt centírozni?
Figyelt kérdés
Először is! Nem értek hozzá úgyhogy ha hülyeséget írok elnézést. El vittem az autómat szerelőhöz hogy cserélje ki a szimmeringet a váltóban, nagy nehezen két hét múlva vissza is kaptam az autót. Mentem vele kb 70 kilométert és azt vettem észre hogy most meg a hátsó diffiből folyik az olaj. Olvastam a neten hogy létezik olyan művelet hogy kardán centírozás. Lehet hogy azért folyik a diffiből az olaj mert ezt a szerelő nem csinálta meg? Mert végülis ahhoz hogy ki cserélje a szimmeringet le kell csavarozni a kardán tengelyt is.2023. szept. 19. 04:51
1/1 anonim válasza:
A kardánt le-fel szereléskor nem kell centrírozni ha egyébként jó volt. Azt a felújításkor szokták. Valószínűleg az egyébként is kopott szimering a megbolygatástól kezdte el engedni az olajat. Előfordul ilyen. Ki kell azt is cserélni és annyi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!