Suzuki swift 1.3 2008 vagy Toyota Corolla 2006 1.4?
Figyelt kérdés
Másfél millió kerettel melyik lehet ésszerű döntés? Tapasztalatokra lennék kiváncsi2023. szept. 17. 10:29
1/8 anonim válasza:
A Toyota nagyságrendekkel komfortosabb autó. Megbízhatóság szempontjából meg egy kategória. Ha nem rohad és nem eszi az olajat a Toyota akkor van még benne vagy 10-15 év.
2/8 A kérdező kommentje:
És ha eszi az olajat?
2023. szept. 17. 10:47
3/8 anonim válasza:
A Swift kisebb valószínűséggel eszi az olajat, de nem olyan komfortos, mint a Corolla. Városi rohangálósnak a Swiftet venném, olcsóbb az alkatrész,a fenntartás és a parkolás. Ha pedig sokat használnám vagy nem csak városban, akkor Corolla és bevállalnám, hogy lehet hogy töltögetni kell az olajat. Corolla 1.6-ot ne vegyél, mert az mind eszi az olajat.
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2023. szept. 17. 10:56
5/8 anonim válasza:
2-es. Nem jól tudod mert ha volt visszahíváson akkor kicsi az esélye. Ha 4zz csak simán a motorkód és nincs számsor akkor az már gariba cserélt motor. Az alkatrész árak pedig nen veszélyesek.
6/8 anonim válasza:
a szwiftben is van 15 év simán(ha jó olajat kap, és időben) nem tudod széttaposni.
7/8 anonim válasza:
Nekem volt E12 Corolla. Swift nem volt, de ültem benne párszor. Hát nekem ég és föld a két autó. A Toyota sokkal tágasabb és kényelmesebb autó. Főleg a szedán és a kombi jó választás. Ott van bőven csomagtér is. Nekem 2002-es 1,4-es volt 360000 km-rel. Nem ette az olajat.
8/8 A kérdező kommentje:
5-nek/a corolla motorkódja: 4ZZU755982
2023. szept. 17. 14:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!