Ha nem megy át az autó szigorított műszaki vizsgán akkor tényleg végleg kivonják a forgalomból?
"mert azt tudtam hogy a mérete maximum akkora lehet mint a gyári, de a szélesítésről én sehol nem találtam jogszabályt"
Ennyit tudsz és még ezt is rosszul. Az autónak gyári paramétereknek megfelelőnek kell lennie, kivéve, ha a módosítások legálisan le vannak papírozva.
Nem... de ott aztán kösd fel a gatyád :D
Mert az utolsó csavarig átnézik és ha valami nem gyári és nincs róla papír akkor bukta.
“Ennyit tudsz és még ezt is rosszul”
Ilyen egy lekezelő stílust… na mindegy is :D ha valamit nem tudok nincs azzal gond ha el magyarázod normálisan, de azért üssünk már meg egy emberi hangnemet. Köszi!
Igazából csak a felni. Azon kívül minden gyári (most már a felni is) /utángyártott alkatrész is van benne egy teljesen felújított autóról van szó. Az utolsó csavarig szét lett szedve, ki lett lakatolva, fényezve stb
#3 Először is, elmagyaráztam normálisan.
Másodszor, nem sok tiszteletet érdemel az én szememben az olyan emberfajta, akik 8 centis szélesítéssel járkálnak, aztán ha megállítja őket a rendőr, akkor még van bőr az arcukon megkérdőjelezni, hogy jogos volt-e az eljárás, mondván "ők aztán nagyon ismerik a jogszabályokat".
Ha nem tetszik a hangnemem, akkor viselkedj úgy, hogy jobbat érdemelj. Kezdésnek például nőj fel.
Jaj ne, lepontoztál? Mi lesz most velem?
Nem nárcizmus, csak tapasztalat. 8 centis szélesítés van az autón és a rendőrt próbálod hibáztatni. Ilyet KIZÁRÓLAG a 18-19 éves friss jogsis hülyegyerekek csinálnak, akik bár 18 évesek, mentálisan valahol 13 körül ragadtak és azt hiszik hogy menők lesznek az autótól. Nőj fel. Elméletileg nagykorú vagy, viselkedj is úgy bazmeg, viselkedj épelméjű felnőtt ember módjára, ne pedig úgy, mint egy kisgyerek aki túl sokat játszott a nídforszpíddel.
Megtippeltem milyen ember vagy, elég jól sikerült tipp lehetett, mert nyilvánvalóan mélyen a szívedre vetted. :DDDD
Mellesleg 27 évesen ilyen gyerekesnek lenni még szánalmasabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!