1/8 anonim válasza:
1 perc alatt is megszokhatja, de akár hetekbe is telhet a folyamat. Egybefüggő, illetve sok múlik azon is, hogy a korábban megszokottól mennyiben tér el.
4/8 veterán vas válasza:
Sajnos van akinek egy élet is kevés.
Ezek ellenére naponta autóba ül, és jön veled szembe az úton! 😨
5/8 anonim válasza:
Sok en azt mondom, de egyenfüggő.
Nekem ez a 4. saját autóm (most epp sedan), vezettem kb 250 000 km-t eddig 14 ev alatt, de parhuzamos parkolasnal (radar es kamera hianyában... tudom tudom a nelkül is kéne mennie siman) kb 5000 km hasznalat után sem erzem a seggét.
Meg az is fura hogy ez epp megint benzines.
Röviden auto es egyenfüggő, legyel türelmes es majd jo lesz az!
6/8 anonim válasza:
Mire egy általános, biztonságos közlekedéshez hozzászokik egy friss jogsis, az több ezer km. Aki már tapasztalt, annak 1-200 km elég. De mire egy autóval ténylegesen összeszoksz úgy, hogy mindig minden körülmények között a legoptimálisabban és dinamikusan kezeled az autót az 40-50 ezer km. Még akkor is ha automata.
7/8 anonim válasza:
Osztom az utolsó véleményét, kb. egy éve van meg az autóm, nem is vezetek mindenhová, csak melóba, az 50 km. Eleve nem vezettem minden időjárási viszonyok között, nagy forgalomban sem, most úgy 20ezer km-nél tartok, most kezdem a megszokást. Nemrég vezetek esti sötétben, más, mint a hajnali, még azt is szokni kell.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, én is gyakorlok!
Remélem idővel sikerült legyőzni ezt.. Majd ha kicsit több tapasztalatom lesz. Sajnos a régi vezetők ezt szerintem nem értik, milyen mikor valaki kezdő....
2023. szept. 17. 20:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!