Ma lesz a 2.forgalmi vizsgám és őszintén eléggé felek..bármi tanács?
Nyugodj meg. "Az egyetlen probléma amit megfigyeltünk az oktatómmal az akkor jelenik meg ha váratlan helyzet jön" Ilyenkor figyelj arra, hogy az ilyen eszetleneket ne üsd el, átjárón adj elsőbbséget a gyalogosoknak. A sok kudarc sztori mellett van sok pozitív is, rengetegen vannak, akiknek elsőre sikerül minden.
Én többet paráztam a sofőrsuli miatt, mint az érettségim miatt, pl. A stressz természetes, próbáld ignorálni a tényeket. Nem azt mondom, hogy szard le, hogy mennyibe kerül, inkább gondolkodj úgy, hogy "ok, megteszem a tőlem telhetőt, és lássuk". Ha tényleg jól megy, mint ahogy mondod, nem lesz gond.
Nekem utolsó vezetési órán amikor szálltam ki az autóból, az oktatóm elkezdte vetni a keresztet és fohászkodni hogyaszondja "édes jó Istenem, megőrizz hogy ennek az embernek jogosítványt adjanak". Ennek ellenére átmentem, és azóta is boldogan vezetek.
7-es, ez a létező legrosszabb tanács.
Ha megérzik rajta az italszagot, ott fejeződött be a vizsga azonnal.
És az is egy urban legend, hogy a vizsgabiztost meg kell vesztegetni, anélkül tuti a bukás, azzal meg tuti a siker. Ezt inkább azok terjesztik, akik képtelenek voltak normálisan megtanulni vezetni, és azt képzelik, akik átmentek, biztos csak azért sikerült nekik, mert pénzt adtak a vizsgabiztosnak. Az eszükbe sem jut, hogy a másik tisztességesen megtanulta, begyakorolta, amit kell.
"őszintén eléggé félek..."
Ha meg van a tudásod, csak túlságosan izgulsz, akkor megpróbálkozhatsz önszuggesztióval. Például -a vizsga megkezdéséig vagy akár néha közben is- mondogathatod magadban, hogy "Ez csak egy videojáték. És én vagyok a játék királynője."
:-)
Vagy valami hasonlót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!