Lehet nem klímás autóba klímát bele szereltetni?
Adott egy 2004- es Ford Ka 1.3 klíma nélküli. Esetleg ebbe lehet szereltetni klímát? Kb szerintetek mennyibe kerül?
Köszike előre is!
Persze hogy lehet, tessék.
280 -ért már van klímás, akkor kár lenne szórakozni ezzel. Ha kapni is hozzá bontott klímaszettet, akkor is elég nagy meló beépíteni, szóval igaza van az 1-esnek, hogy megközelíteni az autó értékét.
Kérdező, vagy 10 évvel ezelőtt, amikor életem első autóját megvettem, bennem is fölmerült ugyanez, már csak azért is, mert a nem klímás autók sokkal olcsóbbak voltak.
Az összes autószerelő ismerős lebeszélt róla. Túl azon, hogy árban kb. ott lettem volna, mintha klímásat veszek, azt mondták, az autó olyan mérvű megbontásával jár, hogy egy idősebb autónál ez önmagában más problémákat is okozhat. Határozottan azt mondták, a klíma utólagos beszerelése szükségmegoldás volt egy átmeneti időszakban, amikor már voltak klímás autók, de még nagyon kevés volt, viszont az emberek nagyon szerették volna azt a komfortot.
Az eredeti kérdés, hogy lehet-e utólag beszereltetni klímát autóba?
Igen, lehet, csak ne éri meg.
#8.
Ja persze, mert egy klímától lesz igazán retró egy öreg autó.🤪
(mond, te gondolkodsz is néha vagy csak úgy irkálsz mindenfélét?)
#9 Már az 50-es években is volt gyári klíma egyes autókban...
Chevy Bel Air: [link]
És mai napig gyártanak hozzá retrofit kitet:
"mond, te gondolkodsz is néha vagy csak úgy irkálsz mindenfélét?"
Ellenben veled én nem csak képeket nézek autókról a neten, hanem megyek meetup-okra, show-kra, kutatok utánuk, utána nézek dolgoknak, olvasok fórumokat, beszélek tulajokkal és dolgozok is rajtuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!